Nieuws

Het nieuwe werken als flinke kostenbesparing

17-11-2015

Steeds meer bedrijven wagen zich aan het nieuwe werken. Besparing op de kosten wordt vaak genoemd als reden. Maar waar bespaar je nu precies op? Vooral op kantoorkosten blijkt uit de Occoupiers Cost Index. Uit de Occupiers Cost Index 2015 blijkt dat er in Europa per werknemer gemiddeld 8.000 euro per jaar aan kantoorkosten wordt betaald. In Nederland is dit bedrag met 8.443 euro per jaar nog iets hoger. Door meer thuis te werken zijn er minder kantoorplekken nodig en kan er dus flink worden bespaard op kantoorkosten.

Ook blijkt uit onderzoek in opdracht van het ministerie van Economische Zaken dat ondernemers op IT kosten kunnen besparen dankzij Cloud Computing. Dankzij Cloud Computing hebben zij heel eenvoudig en voordelig toegang tot de modernste software zonder dat zij een dure server aan hoeven te schaffen.

Werken in de Cloud van Qubical kan dus voor flinke besparingen zorgen. Dit kan door middel van Cloud diensten zoals de Online Werkplek, Online Werplek Citrix en Online Exchange. Qubical heeft voor ieder bedrijf een passende oplossing. Dankzij de online diensten van Qubical kunt u namelijk werken waar en wanneer u maar wilt. Dit houdt in dat thuiswerken een stuk gemakkelijker wordt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Neem dan snel contact op met Qubical voor meer informatie.

 

Zoek een vestiging in uw buurt