Microsoft Partner

Microsoft Partner

Met Qubical streven we ernaar om onze klanten te voorzien van software van optimale kwaliteit. Dit resulteert in het feit dat Microsoft onze leverancier is voor onze software. Alle softwareoplossingen, zoals Office en Skype For Business, van Microsoft zijn makkelijk in te zetten en eenvoudig te gebruiken voor onze klanten. Qubical kiest er dan ook voor om Microsoft partner te zijn, zodat het Microsoft-platform gebruikt kan worden om een hogere klantwaarde te realiseren. Microsoft is een neutrale en betrouwbare leverancier die met de ontwikkeling van hun software het gebruikersgemak van Qubical klanten vergroot.

Worldwide Microsoft Partner Conference

Van 12 tot en met 16 juli is Qubical deelnemer geweest van de Worldwide Microsoft Partner Conference in Orlando. Verschillende Microsoft partners en potentiële partners kwamen hier bijeen om te horen wat de nieuwste oplossingen, producten en strategieën van Microsoft zijn. Het was een week van mogelijkheden om te netwerken en een kans om tot nieuwe inzichten te komen door in contact te komen met allerlei leiders, innovators, en visionairs uit onze industrie.

IT Experience Center

Binnenkort zal Qubical het IT Experience Center lanceren. Met het IT Experience Center bieden wij onze partners de mogelijkheid om hun klanten mee te nemen in de innovatie wereld van IT. Bij Qubical ligt de focus namelijk op continu vernieuwend, scherp en innoverend zijn, want alleen dan kunnen wij onze relaties objectief adviseren en voorzien van de beste oplossing. De ruimte waarin de klanten kunnen worden meegenomen zal beschikken over de meest innovatieve technologieën en de nieuwste gadgets. Zoals een Microsoft partner beaamd zal ook Microsoft goed vertegenwoordigd zijn in het IT Experience Center van Qubical met onder andere de Microsoft Surface Hub.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd in het worden van Microsoft partner of bent u benieuwd wat het zijn van Microsoft partner voor u inhoudt als partner van Qubical? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch te bereiken op 088-5665488 of per mail: info@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt