ICT Helpdesk 24/7 - Qubical Custom Cloud

Helpdesk 24/7

De Helpdesk 24/7 van Qubical

De Helpdesk 24/7 service houdt in dat ons gecertificeerd servicedeskteam 24 uur per dag 7 dagen in de week voor u klaarstaat om u te helpen bij eventuele storingen of problemen. Zij verhelpen al uw problemen onmiddellijk of komen wanneer het nodig is op locatie om de problemen op te lossen. Met de Helpdesk 24/7 kunt u zich weer richten op uw core business en hoeft u geen tijd meer te verspillen door allerlei computer gerelateerde zaken zelf te hoeven op lossen. Uw bedrijfsprocessen hoeven niet langer meer stil te liggen. Er wordt door de professionals gerichte ondersteuning geboden wanneer u gebruik zal gaan maken van de Helpdesk 24/7.

Helpdesk 24/7 staat altijd voor u paraat

Wanneer u gebruikmaakt van de Helpdesk 24/7 staat er niet alleen een heel team dag en nacht voor u klaar, maar krijgt u ook een persoonlijke systeembeheerder door het bedrijf toegewezen. Door deze systeembeheerder heeft u geen zorgen meer betreffende alle zaken die met IT te maken hebben. Dit regelt de professional van de Helpdesk 24/7 die aan u is toegewezen. Tevens zorgt hij ervoor dat u een maandelijkse rapportage ontvangt waarin op transparante manier te zien is welke werkzaamheden er zijn verricht. Alle werkzaamheden zullen gericht zijn op het vakkundig en snel oplossen van uw problemen. Bij de Helpdesk 24/7 is persoonlijk contact een groot pluspunt.

Contact

Met Helpdesk 24/7 bent u gegarandeerd van constante ondersteuning door ons gecertificeerd servicedeskteam. Lijkt het u ook wel wat om computer gerelateerde zaken uit handen te geven en een persoonlijk aanspreekpunt te hebben bij eventuele problemen? Verzuim dan niet om contact op te nemen met één van onze werknemers van Qubical. Zij zullen met u alle mogelijkheden bespreken en hebben alle informatie ter beschikking omtrent Helpdesk 24/7. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt