Het Werken in de Cloud met Qubical

Werken in de Cloud

Plaats- en tijd onafhankelijk werken

Werken in de Cloud wordt steeds populairder. Dit is niet gek aangezien kosten bespaard worden omdat er geen dure investeringen hoeven te worden gedaan. Verder is het mogelijk om dankzij werken in de Cloud veel flexibeler te zijn omdat er overal ter wereld toegang is tot bestanden waardoor ervoor gekozen kan worden om waar dan ook ter wereld te werken in de Cloud. Denk bijvoorbeeld aan werken thuis, op vakantie of onderweg. Met Cloud zijn de mogelijkheden eindeloos.

Succesvol werken in de Cloud

Werken in de Cloud is succesvol aangezien het veel efficiënter is dan het ‘normale werken’. Met werken in de Cloud kunnen gegevens gemakkelijk worden gedeeld waardoor er geen tijd verloren gaat met het versturen van bestanden. Verder is het mogelijk om agenda’s te delen met collega’s zodat afspraken gemakkelijk kunnen worden ingepland en tijd wordt bespaard. Nog een voordeel van werken in de Cloud is het feit dat gegevens dagelijks worden geback-upt. Zo hoeft u niet meer bang te zijn dat gegevens verloren gaan. Deze gegevens worden opgeslagen in onze volledig redundant uitgevoerde en extra goed beveiligde datacenters. Redundant betekent dat alles in tweevoud wordt opgeslagen. Mocht er dan iets mis gaan in een datacenter, betekent dit dat er altijd nog een back-up van de gegevens opgeslagen is in een ander datacenter. Zo verzekeren wij onze gebruikers van optimale veiligheid en kunnen zij ‘s nachts rustig slapen.

Contact

Kies voor een moderne IT omgeving en ga mee met de nieuwste ontwikkelingen op IT gebied. Bent u overtuigd van werken in de Cloud of wilt u meer informatie? De medewerkers van Qubical staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de voordelen van werken in de Cloud. Wacht niet langer en kies voor flexibiliteit met optimale veiligheid. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 088 - 566 54 88 of per e-mail info@qubical.nl.
Zoek een vestiging in uw buurt