IT servicedesk- Wij van Qubical ICT Services voor onze Cloud

IT servicedesk

De kwaliteit die u verdient

De IT servicedesk van Qubical heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo werken wij uitsluitend met goed geschoold personeel en investeren wij in extra cursussen. Zo kunnen wij u verzekeren dat u altijd iemand aan de telefoon krijgt die kennis van zaken heeft en hoeft u niet onnodig lang te wachten totdat problemen worden opgelost. De medewerkers van onze IT servicedesk nemen hun werk zeer serieus en zien het iedere dag weer als doel om de gebruiker nog sneller en beter te helpen. De medewerkers van de IT servicedesk kunt u altijd bellen wanneer u een vraag of een probleem heeft. Dit is zelfs 24 uur per dag en 7 dagen per week mogelijk. Dat is nog eens flexibel!

IT servicedesk voorziet van alle gemakken

De medewerkers van de IT servicedesk begrijpen dat u soms buiten kantoortijden hulp of advies nodig heeft. Dit is dan ook precies de reden waarom wij een 24/7 dienstverlening aanbieden. Zo zijn wij er ook voor bedrijven die buiten kantooruren actief zijn. De wereld beweegt immers gewoon door. Deze flexibiliteit vinden wij bij de IT servicedesk tegenwoordig een absolute must. Dankzij ons bekwame personeel en onze flexibele dienstverlening heeft onze IT servicedesk een hoog serviceniveau bereikt. Geen vraag is ons te gek. Er is altijd een oplossing. Wij denken namelijk niet in problemen, maar in oplossingen.

Contact

Bent u benieuwd geworden naar de uitmuntende dienstverlening van onze IT servicedesk en wilt u af van uw eigen bureaucratische helpdesk? Kies dan voor flexibiliteit en ervaar hoe prettig het is wanneer er altijd een kundige IT servicedesk voor u klaar staat. U hoeft geen genoegen meer te nemen met trage dienstverlening en chagrijnige IT medewerkers. Bij Qubical gaat het anders. Wij weten wat service is en dat ziet u aan onze IT servicedesk. Wacht niet langer en mail naar info@qubical.nl of bel naar 088 566 54 88 voor meer informatie. Wij vertellen u graag welke mogelijkheden er voor u in het verschiet liggen.

Zoek een vestiging in uw buurt