Online Clouddiensten - Qubical ICT Haarlem

Clouddiensten

Op zoek naar Clouddiensten?

Clouddiensten zijn diensten waarbij u gebruik kunt maken van de Cloud. Dit houdt in dat u overal ter wereld toegang heeft tot uw werkplekomgeving en tot alle belangrijke data van uw organisatie. Wanneer u gebruikmaakt van de Clouddiensten heeft u wanneer u een werkende internetverbinding heeft op elk apparaat, tijdstip en elke locatie toegang tot uw standaard werkplek. Zo heeft u altijd toegang tot uw documenten, contacten, software en uw mailbox. U kunt profiteren van alle functionaliteiten zonder dat u zich zelf druk hoeft te maken om servers, Microsoft licenties, back-ups of het beheer. De Clouddiensten zorgen ervoor dat u slimmer en effectiever kunt samenwerken.

Clouddiensten bieden een uitkomst

Wanneer u gebruikmaakt van de Clouddiensten bespaart u niet alleen kosten, maar kunt u ook zorgeloos en efficiënt uw dagelijkse werkzaamheden verrichten. U kunt onder andere gebruikmaken van Online Exchange, Online Back-up en Online E-mail Protection. Dit allemaal zonder dat u zich bezig hoeft te houden met de installatie en het beheer. Zorgen om het beheer en onderhoud is wanneer u kiest voor de Clouddiensten echt verleden tijd. Qubical biedt zelfs verschillende Dedicated Servers aan. Deze worden door ons in ons beveiligde datacenter geplaatst, geïnstalleerd en beheerd. Tenslotte beschikken de Clouddiensten ook over uw specifieke bedrijfssoftware.

Contact

Wilt u het werken ook een stuk flexibeler maken kies dan voor de Clouddiensten. Op deze manier heeft u overal en altijd toegang tot uw huidige werkomgeving. Met alleen een werkende internetverbinding kunt u inloggen en kunt u direct aan de slag alsof u gewoon op kantoor zit. Wanneer u na het lezen van al deze voordelen geïnteresseerd bent geraakt in het werken met de Clouddiensten verzuim dan niet om contact op te nemen met één van de professionals van Qubical. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt