Online Werkplek

U wilt werken waar en wanneer u maar wilt, met een werkomgeving die overal en altijd toegankelijk is. Een werkomgeving die mee kan groeien met uw bedrijf, zonder veel gedoe. Het kan, met de Online Werkplek.

Inloggen op uw vertrouwde omgeving

In de Online Werkplek van Qubical kunnen u en uw collega’s altijd en overal gebruikmaken van de software die u gewend bent. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding. Of u dus op kantoor bent, thuis, onderweg, bij uw klanten of op vakantie: u logt met uw tablet, laptop, pc of ander mobiel apparaat in op uw Online Werkplek en u kunt werken op uw eigen vertrouwde bureaublad. Met toegang tot uw mailbox, programma’s, agenda en de persoonlijke en gezamenlijke schijf met documenten. Direct klaar om te beginnen.

 Online WerkplekBedrijfsspecifieke oplossingen

Standaard beschikt de Online Werkplek over Microsoft Word, Excel, Outlook, Internet Explorer, Firefox, Google Chrome, Skype, SnelStart (een boekhoudpakket) en Adobe Reader. Maar ook uw bedrijfsspecifieke software kan worden opgenomen in de Online Werkplek. We kunnen de werkplek waar u op inlogt standaard inrichten. U maakt dan gebruik van een Shared Cloud. Maar we kunnen het ook volledig inrichten naar uw wensen, eisen en behoeften. In dit geval maakt u gebruik van een zogenaamde Private Cloud waarin uw bedrijfssoftware wordt geïnstalleerd. Deze deelt u dus niet met andere Cloudklanten van Qubical, maar bevat alleen de data van uw organisatie. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van een Hybrid Cloud, waarbij u deels gebruikt maakt van onze Shared Cloud en deels van uw eigen server op kantoor.

Grip op uw kosten, zonder IT zorgen

Als u kiest voor werken in de Online Werkplek van Qubical dan nemen wij het volledige beheer en onderhoud van uw IT omgeving uit handen. U hoeft niet meer te investeren in servers, beheer en licenties. In plaats daarvan betaalt u een vast bedrag per maand per gebruiker. Flexibel en makkelijk schaalbaar, zodat u eenvoudig gebruikers kunt toevoegen of verwijderen. Zo heeft u dus altijd inzicht in en grip op uw maandelijkse kosten.

Wilt u ook snel grafische software kunnen draaien in de Cloud, dan past de Online Werkplek Citrix bij u.

Zoek een vestiging in uw buurt