Online Werkplek Citrix

U wilt werken waar en wanneer u maar wilt, met een werkomgeving die overal en altijd toegankelijk is. Een werkomgeving met een optimale gebruikservaring waarin u makkelijk en snel grafische software kunt draaien, video’s en animaties kunt bekijken en een omgeving die geschikt is voor touchscreens als uw tablet. Het kan, met de Online Werkplek Citrix.

Online Werkplek Citrix

Perfect voor tablets en grafische software

De Online Werkplek Citrix, ook bekend als Werkplek 2.0, is de geavanceerde versie van de standaard Online Werkplek. Voor een vast maandbedrag per gebruiker heeft u een complete dienst die ervoor zorgt dat u en uw collega’s op elke plek, op ieder moment en op elk apparaat kunnen werken en op een veilige manier toegang krijgen tot de juiste applicaties en data. Ook op een tablet.

 

CloudU profiteert van alle voordelen die de standaard Online Werkplek met zich meebrengt, maar met een grotere performance waardoor de werkplek sneller
en stabieler is. Dit is belangrijk als u gebruikmaakt van grafische software als Photoshop en InDesign of als u veelvuldig (online) video’s of animaties bekijkt. Daarnaast is de Online Werkplek Citrix speciaal gemaakt voor touchscreens, waardoor u ook op uw tablet de beste gebruikerservaring heeft.

Onze consultants adviseren u graag bij het kiezen van de werkplek die het beste bij uw organisatie past.

Zoek een vestiging in uw buurt