Automatisering - ICT beheer - Systeembeheer – Qubical

Automatisering

Qubical is uw betrouwbare full service ICT partner

Dat de ICT het 'gewoon' doet, daar gaat het om! Het Qubical hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem en heeft diverse regiokantoren in Amsterdam, Westland en Noord-Kennemerland. Van de Cloud tot aan Managed ICT Services, wij nemen u het werk uit handen. Zorg dragen voor een goed onderhouden automatisering draagt bij aan efficiëntie en effectiviteit binnen uw bedrijf. Bovendien bieden wij direct contact en een gestroomlijnde communicatie, oftewel een hoog serviceniveau.

IT oplossingen

Bij Qubical kunt u terecht voor al uw IT oplossingen. Onze ICT'ers zijn ervaren en kundig wat betreft het geven van strategisch advies en het implementeren van de beste oplossingen. Hierbij kijken wij nauw naar de eigenschappen en mogelijkheden binnen uw organisatie. Wat is er wel nodig en wat is overbodig? Maatwerk dat aansluit! Voor een optimale automatisering en kwaliteit binnen uw bedrijf, ter voorkoming van storingen en uitval. Neem contact op voor de mogelijkheden.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Werken in de cloud (online werkplekken e.d.)
  • Managed hosting
  • IT beheer op kantoor (netwerkbeheer, systeembeheer en proactief beheer)
  • Servicedesk 24/7 (dag- en nacht) ondersteuning
  • Advies op maat
Zorgeloos op de werkvloer

Het uitbesteden van het onderhoud en het beheer van de automatisering scheelt u een hoop tijd, energie en zorgen. Middels onze beheersoftware en onze accurate ICT specialisten zijn wij storingen voor, en houden wij de infrastructuur veilig en snel. De IT is van groot belang voor uw organisatie. Qubical ontfermt zich graag over de technische processen en ontwikkelingen. U heeft liever geen crash van het computersysteem, waardoor werknemers bijvoorbeeld tijdelijk hun werkzaamheden niet kunnen uitvoeren. Voorkomen is beter dan genezen!

Automatisering van uw bedrijf? Vraag een offerte aan!

Voor de ontwikkeling van de professionele automatisering van bedrijfsprocessen vraagt u een offerte aan bij Qubical. Bel 088 - 566 54 88 of vul het contactformulier in. Wij helpen u graag verder.

 

Zoek een vestiging in uw buurt