Whitelabel Diensten

Whitelabel Diensten

Qubical biedt u de interessante mogelijkheid uw dienstverlening en services aanzienlijk uit te breiden met het Qubical Whitelabel Reseller programma. U vergroot uw diensten zonder hierin te investeren. Dit betekent dat u geheel gratis kunt profiteren van een professionele expertise, een uitgebreid programma met IT oplossingen en een uitgebreid netwerk van een Microsoft Partner. Verkoop geen ‘nee’ meer aan uw klanten door uw cross selling mogelijkheden exponentieel te vergroten en zorg voor een hogere mate van klanttevredenheid. Dat is pas reclame!

Binnen het Qubical Partnerprogramma bieden wij de volgende mogelijkheden:

 • Het is zeer aantrekkelijk om uw cross selling mogelijkheden aanzienlijk te vergroten, waardoor u geen ‘nee’ meer hoeft te verkopen. Wij maken het mogelijk Whitelabel compleet onder uw eigen handelsnaam aan te bieden.
   
 • U kunt uw klanten niet alleen van dienst zijn met een uitgebreidere service, maar ook met een snellere service. U kunt binnen een dag aan de slag, waardoor u uw klanten binnen één dag kunt voorzien van uw nieuwe Hosted Microsoft diensten, Pro-actieve werkplek en server beheer, IT Projecten en IT Support.
   
 • U kunt eenvoudig en snel contact leggen met uw eigen control panel. Binnen dit control panel heeft u de mogelijkheid accounts toe te voegen, te verwijderen of te bewerken naar wens en behoefte van uw klanten.
   
 • U ontvangt werkelijk alles om uw nieuwe dienst te promoten, als salesdocumenten, de laatste nieuwtjes, flyers, marktonderzoek en Whitelabel brochures. U hoeft dus zelf niet voor marketingmateriaal te zorgen.
   
 • Wij bieden u een uitstekende Knowledge Base. In deze duidelijke en zeer overzichtelijke portal vindt u zowel FAQ’s als handleidingen om uw klanten optimaal van dienst te kunnen zijn.
   
 • Uitbreiding is altijd positief. Daarom bieden wij u zogeheten Business Development Sessies, waarin we samen bekijken hoe we uw onderneming, kennis en vaardigheden aanzienlijk kunnen vergroten.
   
 • U kunt iedere maand gebruikers aanmaken, bewerken en verwijderen naar eigen inzicht zonder vast te zitten aan licenties waar u lange tijd aan vast zit. Er is namelijk een maandelijkse facturatie van kracht.
   
 • Het is een geruststellende gedachte dat Nederland zeer streng is, wettelijk, op het gebied van privacy, ook wanneer het om belangrijke klantgegevens gaat. Daarom wordt er voor het aanbieden van Hosted Diensten gebruik gemaakt van een Nederlands datacentrum.
   
 • U hoeft geen kostbare tijd te besteden aan updates en upgrades. Dit wordt allemaal door onze professionals geregeld.
   
 • U bent in staat garanties te leveren aan uw klanten zonder zelf risico’s te lopen. Via onze SLA bent u compleet ingedekt.
   
 • Het White label Partnerprogramma is kosteloos. Er zijn geen investeringen nodig.
   
 • Innovatie is de toekomst. Wij blijven voortdurend ontwikkelen op het gebied van nieuwe producten, diensten en services naar u toe. Hier profiteren uw klanten ook weer van.
   
 • Wij vormen geen concurrentie voor onze resellers, maar zijn er om u te helpen bij het overzetten naar een eigen platform. U kunt al uw eigen klanten meenemen naar uw nieuwe platform, waar wij niet meer toe behoren, en we blijven toch even goede vrienden.

Wilt u direct contact met ons opnemen voor meer informatie, advies of om de mogelijkheden te bespreken? Wij helpen u graag verder! Mail naar info@qubical.nl of bel naar 088 – 566 5488.

Zoek een vestiging in uw buurt