cloud hosting

cloud hosting

cloud hosting bij Qubical

Onbezorgd werken met de zekerheid dat u altijd kunt beschikken over uw data, dat is in het kort gezegd het effect van cloud hosting. Geen uitgebreide IT-infrastructuur meer op uw bedrijfslocatie. Uw medewerkers werken via een internetverbinding in hun vertrouwde werkomgeving. Op de achtergrond leveren de servers in een beveiligd datacenter de benodigde rekenkracht.

Voordelen van cloud hosting

Veiligheid
Onze servers staan in een beveiligd datacentrum. Een datacentrum is dagelijks actief bezig met hun beveiliging, waardoor het voor hackers veel lastiger is om toegang tot uw data te krijgen. Door middel van onder andere SSL certificaten en additionele firewalls kunnen wij uw cloud veiligheid verder vergroten.

Prijs
Geen grote investeringen meer in servers, software en onderhoud, maar alles geregeld voor een scherpe prijs.

Betrouwbaarheid
Al onze systemen zijn redundant (dubbel) uitgevoerd. Indien zich een storing voordoet neemt een andere server het over, zodat er geen data verloren gaat.

Controle
Indien gewenst kunt u volledig de controle hebben over uw cloud hosting omgeving. U kunt dan op afstand extra servers installeren, servers beheren e.d. Dit hoeft u uiteraard niet te doen als u daar geen kennis van of tijd voor heeft. Via onze managed hosting service nemen wij dit graag van u over.

Maatwerk
Hoe uw bedrijf zich gaat ontwikkelen is nu lastig te voorspellen. Het voordeel van onze cloud oplossingen is dat deze snel zijn aan te passen aan de daadwerkelijke situatie. Behoefte aan meer of minder capaciteit, uw cloud hosting omgeving beweegt met u mee.

U ziet het, cloud hosting biedt veel voordelen om uw IT-infrastructuur veilig, efficiënt en voordelig in te richten. Wij helpen u graag met een advies op maat en zorgen voor de implementatie.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd geraakt in onze cloud hosting oplossingen en wilt u ook het liefst dat alle zorgen uit handen worden genomen? Neem contact met ons op en onze medewerkers zullen u alles vertellen over de mogelijkheden. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt