Cloud Reseller

Cloud Reseller

Qubical levert en beheert Cloud diensten die exclusief worden aangeboden door lokale partners. Als Cloud Reseller kunt u deze hoogwaardige dienstverlening en expertise van Qubical aanbieden uit de naam van Qubical. In dit geval heeft u zekerheid, omdat u kunt terugvallen op de expertise van Qubical en hoeft u geen grote investeringen te doen. Tegelijkertijd kunt u als Cloud Reseller de diensten aan uw eigen klanten blijven aanbieden.

Profiteer als Cloud Reseller van het managementportaal van Qubical

Wanneer u ervoor kiest om Cloud Reseller te worden van Qubical wordt er voor u een managementportaal beschikbaar gesteld, zodat u de volledige controle heeft en u op het hoogste niveau diensten aan kunt bieden aan uw klanten. Daarbij biedt Qubical partners een interessant verdienmodel met een breed aanbod aan innovatieve diensten. Zo kunt u naast het zijn van Cloud Reseller ook de diensten, zoals Advies, Projecten, Beheer, Servicedesk en Managed Hosting aan uw portfolio toevoegen. Cloud Resellers ontvangen een wederkerende vergoeding voor de volledige duur van de klantrelatie.

Geen administratieve lasten als Cloud Reseller van Qubical

Als Cloud Reseller van Qubical profiteert u van vele voordelen. Zo loopt u geen betalingsrisico meer en heeft u verder geen administratieve lasten. Dit neemt Qubical u namelijk volledig uit handen. Ten tweede krijgt u volledige sales en marketingondersteuning. Werkzaamheden die vaak buiten het vakgebied liggen van de Cloud Reseller, waardoor ondersteuning vanuit Qubical vaak waardevol is. Tenslotte profiteert u ook van ons kant-en-klaar offertesysteem.

Contact

Wilt u ook uw eigen klanten blijven bedienen, maar tegelijkertijd profiteren van de expertise van Qubical en heeft u interesse in het worden van Cloud Reseller van Qubical? Schroom dan niet om contact op te nemen met één van onze medewerkers. Zij kunnen u informeren over alle mogelijkheden wat betreft het worden van Cloud Reseller. Zij zijn te bereiken per mail: info@qubical.nl of telefonisch 088-5665488.

Zoek een vestiging in uw buurt