Online E-mail beveiliging van Qubical Cloud Services

E-mail beveiliging

E-mail beveiliging van Qubical

E-mail beveiliging is tegenwoordig onmisbaar. Hackers proberen namelijk steeds vaker hun slag te slaan. Vandaar dat Qubical ervoor zorgt dat u beschermd bent tegen alle e-mailbedreigingen wanneer u gebruikmaakt van Online E-mail Protection. Vanwege het gebruik van de nieuwste technieken en beveiligingslagen zorgt Qubical ervoor dat spamberichten, virussen en andere ongeoorloofde communicatie van bekende en onbekende bronnen verleden tijd zijn. E-mail beveiliging is tegenwoordig onmisbaar om berichten die bedreigend zijn voor u op een uiterst nauwkeurige manier te filteren. Downtime wordt op deze manier voorkomen. E-mail beveiliging is dan ook zeker een must.

E-mail beveiliging is onmisbaar

Wanneer u gebruikmaakt van E-mail beveiliging door middel van Online E-mail Protection hoeft u niet meer te investeren in onderhoud, upgrades, installatie en software. Het enige wat u nodig heeft op locatie is een mailserver. Als het misloopt vanwege een storing, worden al uw e-mails door ons bewaard, zodat wanneer alles het weer doet wij deze e-mails weer netjes bij u af kunnen leveren. E-mail beveiliging zorgt er ook voor dat het beheer en onderhoud u compleet uit handen wordt genomen. Ook al bevindt u zich ergens anders op de wereld biedt Qubical u nog steeds onmiddellijke en continue bescherming met hun E-mail beveiliging.

Contact

Lijkt het u ook wat om continu en onmiddellijk beschermd te worden door de E-mail beveiliging van Qubical? Wilt u zich ook niet meer druk maken om de continue e-mailbedreigingen, zoals spam, virussen en andere berichten van onbekende bronnen? Zorg er dan voor dat u gebruik gaat maken van Online E-mail Protection. Met deze E-mail beveiliging geeft u alle zorgen uit handen. De professionals van Qubical staan te popelen om u meer informatie te geven of om een eventuele afspraak te maken. Vergeet dan ook vooral niet om contact op te nemen. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt