Microsoft Office 365 van Qubical

Microsoft Office 365

Werk met Microsoft Office 365 in de Cloud

Voor iedereen die wil werken waar en wanneer hij maar wilt is er Microsoft Office 365. Het is een soort basispakket voor werken in de Cloud. Microsoft Office 365 beschikt hierbij over alle belangrijke Microsoft programma’s. Van MS Office tot je mailbox, agenda en documenten.

Flexibel met Microsoft Office 365

Wanneer je gebruik maakt van Microsoft Office 365 heeft iedereen binnen je organisatie overal waar je maar internet hebt, toegang tot documenten, agenda’s, contacten en mailboxen. Je bent verzekerd van alle diensten met uiteraard alle nieuwste versies. Microsoft Office 365 zorgt ervoor dat je flexibel bent en overal bereikbaar. Ben je op vakantie, maar wil je toch graag even wat documenten inzien, of toch nog even een wat werken? Geen probleem, met Microsoft Office 365 werk je in de Cloud op een eenvoudige manier!

Met Microsoft Office 365 betaal je nooit teveel

Met Microsoft Office 365 betaal je een vast bedrag per maand. Je weet precies waar je aan toe bent. Daarbij kun je van dit online platform gebruikmaken zonder dat je software op je eigen server hoeft te installeren. Je hoeft geen zorgen meer te maken over het beheer of onderhoud van een eigen server op kantoor. Alles werkt in de Cloud met Microsoft Office 365. Hierdoor kan je veel makkelijker opschalen naar het niveau dat voor je organisatie geschikt is, je betaalt hierdoor dus nooit teveel. 

Contact

Sluit Microsoft Office 365 perfect aan bij de wensen en behoeften van je organisatie? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. Zij kunnen je alles vertellen over het werken in de Cloud en alle mogelijkheden van Microsoft Office 365. Wij zijn te bereiken per mail: info@qubical.nl of telefonisch op 088-5665488.

Zoek een vestiging in uw buurt