Hosted Partner

Hosted Partner

Qubical neemt u veel werk uit handen door uw hosted partner te zijn. Als uw hosted partner hoeft u zelf geen servers, licenties, firewalls en andere apparatuur meer aan te schaffen. Dit regelen wij allemaal voor u. Kortom, wanneer wij u hosted partner zijn dan bespaard u dat een hoop tijd en energie.

Hosted partner en ons resellerprogramma

Door te kiezen voor ons resellerprogramma kunt u uw dienstverlening en services aanzienlijk uitbreiden, zonder investeringen te doen. Hierin zijn wij uw hosted partner. Wanneer wij uw hosted partner zijn dan kunt u profiteren van onze deskundigheid en wij u een uitgebreid programma aanbieden met IT-oplossingen. Als uw hosted partner bieden wij u vele diensten aan. Deze diensten leveren wij meestal vanaf afstand af. Dit is volgens ons namelijk de meest effectieve en snelste manier om aan uw wensen te voldoen. Zo kunnen wij als hosted partner u altijd helpen bij IT-problemen.

Contact

Wilt u meer weten over het partnerprogramma van Qubical en ons als uw hosted partner? Neem dan contact met ons op door voor vrijblijvende informatie of een vrijblijvend gesprek. Hierin kunnen wij u meer vertellen over onze dienst van hosted partner. U kunt ons bereiken door te bellen naar: 0885665488 of te mailen naar info@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt