Online Dedicated Server van Qubical

Online Dedicated Server

Uw Server altijd binnen handbereik

Met een Online Dedicated Server van Qubical kiest u voor een flexibele server die geheel naar uw eigen wens wordt geïnstalleerd. Zo beschikt u altijd over uw persoonlijk ingedeelde server. Het grote voordeel van een Online Dedicated Server is dat u geen server op locatie meer nodig heeft. De server staat namelijk veilig geplaatst in het datacenter van Qubical. In dit super beveiligde datacenter is de veiligheid van uw kostbare bedrijfsgegevens gegarandeerd. De Online Dedicated Server wordt geïnstalleerd en beheerd door de professionals van Qubical. Zo hoeft u geen dure server aan te schaffen en behoren zorgen over het beheer en de beschikbaarheid tot het verleden.

Zorgeloos dankzij Online Dedicated Server

Het is natuurlijk leuk dat er dankzij de Online Dedicated Server kosten worden bespaard. Er is echter meer dat de Online Dedicated Server bijzonder maakt. Zo is het mogelijk om grote applicaties te laten draaien via deze server of via de Cloud te werken in een Online Werkplek. Deze werkplek kan helemaal worden ingedeeld naar eigen inzicht. Dit betekent dat het mogelijk is om speciale software te installeren. Dankzij de Online Dedicated Server kunt u uw werkplek helemaal zelf vormgeven en per maand aanpassen. Dat is nog eens een voorbeeld van flexibiliteit.

Contact

Nog een voordeel van de Online Dedicated Server is dat hij volledig redundant wordt uitgevoerd. Dit betekent dat wanneer een server uitvalt, alles wordt overgenomen door een tweede server. Zo bent u verzekerd van zo min mogelijk downtime en hoeft u niet bang te zijn dat uw gegevens verloren gaan. Verder zijn de kundige medewerkers van de Servicedesk zo nodig 24/7 te bereiken voor vragen. Bent u ook benieuwd geworden naar de mogelijkheden van een Online Dedicated Server? Wacht dan niet langer en bel of e-mail voor een kennismakingsafspraak. De professionals van Qubical zijn te bereiken per telefoon op 0885665488 of per e-mail: info@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt