ICT diensten van Qubical Custom Cloud Services

ICT diensten

ICT diensten van Qubical

ICT diensten van een kwalitatief hoogwaardig niveau. Dit is wat u kunt verwachten wanneer u een samenwerking aangaat met Qubical. Onze experts staan graag voor u klaar om u advies te geven over al uw IT zaken of ze kunnen u ondersteunen bij het implementeren van bepaalde ICT diensten. Zo kunt u onder andere gaan werken in de Cloud. Dit houdt in dat u overal toegang heeft tot uw werkplek. U kunt overal op de wereld aan het werk doordat u toegang heeft tot uw documenten, software, contacten en mailbox. Het enige dat u nodig heeft is een werkende internetverbinding. Verder is Online Back-up ook één van de ICT diensten waar u dan gebruik van kunt maken.

ICT diensten van grote kwaliteit

Een belangrijk onderdeel van de ICT diensten is Online Back-up, hiermee gaan uw belangrijke bedrijfsgegevens nooit verloren. Dagelijks wordt er door ons een back-up gemaakt van uw kostbare bedrijfsgegevens. Verder is het tegenwoordig ook belangrijk dat u beschermd wordt tegen de opkomende cybercriminaliteit. Spam, virussen en andere ongeoorloofde communicatie zijn dankzij Online E-Mail Protection verleden tijd. Dit zijn voorbeelden van ICT diensten die Qubical u kunt bieden. Bij Qubical staat u centraal. Wij luisteren naar uw verwachtingen en wensen en ontwikkelen speciaal voor u een IT oplossing op maat. U kunt zo beschikken over alle ICT diensten.

Contact

Wanneer u ook geïnteresseerd bent geraakt in onze ICT diensten dan kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van Qubical. Deze experts staan altijd voor u paraat om u te helpen bij eventuele vragen. Zij kunnen u telefonisch informeren of zij maken graag een afspraak met u om al uw wensen en behoeftes te bespreken. We zullen kijken welke ICT diensten het beste bij u passen en adviseren dan een oplossing op maat. Schroom dus niet om contact op te nemen met Qubical. Wij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt