Systeembeheerder

Systeembeheerder

Qubical, uw Systeembeheerder

Wilt u een vlekkeloze IT omgeving en een goede werking van een computersysteem of meerdere systemen? En bent u op zoek naar een geschikte systeembeheerder die dit voor u kan verzorgen? Kies dan voor de expertise van Qubical. Wij komen graag bij u langs om uw IT situatie te bespreken en te analyseren en uw eigen wensen te bespreken. Wij voorzien u van een zo goed mogelijk en deskundig advies, al bent u natuurlijk zelf degene die beslist. Wij voeren de implementatie van begin tot eind voor u uit. Zo kunt u zich richten op uw eigen business, terwijl wij als systeembeheerder uw IT omgeving soepel laten lopen.

Geen zorgen meer met Qubical

Wilt u dat uw besturingssystemen, software en hardware goed geïnstalleerd zijn en up-to-date blijven? Het is een vervelende en tijdrovende klus om dit allemaal voor elkaar te krijgen. U wilt echter wel dat uw systemen goed blijven functioneren. Dit vraagt dan ook om goed systeembeheer, iets wat Qubical voor u kan verzorgen. Wij kunnen u volledig ontzorgen op IT-gebied. Onze netwerk- en systeembeheerders controleren, onderhouden en updaten uw IT-omgeving. Hierdoor blijft alles naar behoren werken en kunt u zorgeloos doorgaan met uw dagelijkse business.

Qubical, systeembeheerder met dag en nacht ondersteuning

Om uw organisatie soepel door te laten lopen, ook als er zich een onverwacht IT-probleem voordoet, is het van groot belang dat er snel oplossingen voor handen zijn. Om hierin te voorzien, ondersteunt de servicedesk van Qubical u 24 uur per dag en 7 dagen per week. Wij ondersteunen u dus ook in het weekend én op feestdagen. Onze servicedesk ondersteunt u altijd persoonlijk en direct.

Meer informatie over Qubical

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Qubical, onze tarieven of heeft u nog andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons uiteraard ook bellen op +31 (0)88 566 54 88. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u te allen tijde van een passend advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. De koffie staat klaar!

Zoek een vestiging in uw buurt