ICT beheer - Systeembeheer - Netwerkbeheer – Qubical

ICT beheer

De betrouwbaarheid van uw ICT-omgeving

De kwaliteit van het ICT beheer is van grote invloed op uw bedrijf. Storingen in de ICT kunnen werkzaamheden stilleggen of vertragen. Zoals u weet is tijdverspilling ook een kostenpost. Benut de infrastructuur optimaal, door bijvoorbeeld het beheer ervan uit te besteden aan Qubical. U heeft er dan geen enkele zorg aan! Neem {link}contact{/link} met ons op voor een vrijblijvende offerte.

ICT beheer uitbesteden

Het uitbesteden van het onderhoud en het beheer van de ICT omgeving scheelt u een hoop tijd en energie. Uw medewerkers kunnen efficiënt doorwerken, want wanneer er storingen zijn, zullen de ICT beheerders van Qubical deze tijdig detecteren. Wij bieden verschillende vormen van ICT beheer voor bedrijven:

  • Systeembeheer: Voor een IT systeem dat naar behoren werkt. Printers die printen, computers die hun snelheid behouden, up-to-date software. Onze systeembeheerders dragen er zorg voor!
  • Netwerkbeheer: Voor een optimaal netwerk. Geen zorgen over belangrijke bedrijfsgegevens en mogelijke beschadigingen aan de servers. Ook uitval voorkomen wij.
  • Proactief beheer: Geen last van storingen en problemen binnen uw IT omgeving die de werkzaamheden hinderen of stilleggen. Met onze beheersoftware lopen wij vooruit op storingen. Qubical lost het voor u op!

Totaal dienstenpakket

Bij Qubical kunt u terecht voor een totaal dienstverleningspakket. Van advies op maat, IT beheer, Managed Hosting, Cloud services tot aan de servicedesk. Bespreek de mogelijkheden met een Qubical expert. Wij bieden totaaloplossingen op maat!

ICT beheer, vraag een offerte aan!

Vraag een offerte aan voor uw ICT beheer bij Qubical. Bel 088 - 566 54 88 of vul het contactformulier in. Het is onze missie mens en technologie efficiënt samen te laten werken. Hiervoor hanteren wij op maat gemaakte- en gebruiksvriendelijke oplossingen. Bij ons kunt u rekenen op transparantie, korte lijnen en direct contact. Besteed het ICT beheer met een gerust hart aan ons uit! Ons hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem, en met onze sub-vestigingen hebben wij een landelijke dekking.

Zoek een vestiging in uw buurt