Een ICT bedrijf - Qubical Cloud Services

ICT bedrijf

Een kwalitatief ICT Bedrijf? Qubical

Qubical is een ICT bedrijf dat al uw IT zorgen uit handen neemt. Zij laten de motor van uw bedrijf geruisloos draaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om computer gerelateerde zaken. U kunt bij Qubical terecht voor advies over alle IT zaken of om ondersteuning te krijgen bij IT projecten. Qubical is een ICT bedrijf dat u in dit soort projecten begeleidt van a tot z. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in alle hoogwaardige oplossingen comfort IT. Onze servicedesk staat dan ook altijd voor u klaar om advies te geven of eventuele problemen op te lossen. 7 dagen in de week 24 uur per dag zijn wij bereikbaar. We laten u als ICT bedrijf niet in de steek en schieten altijd te hulp.

Een ICT bedrijf dat werkt in de Cloud

Qubical is een ICT bedrijf dat werkt in de Cloud. Met deze werkwijze kunt over ter wereld aan het werk. Dat niet alleen, maar u kunt ook op elk apparaat naar keuze uw werkzaamheden verrichten. U heeft een werkende internetverbinding nodig en vervolgens kunt u aan de slag alsof u gewoon op kantoor zit. Wanneer u de IT zorgen overlaat aan het ICT bedrijf Qubical en gaat werken in de Cloud heeft u overal ter wereld toegang tot uw documenten, software, mailbox en contacten. Dit zal zorgen voor een ideale samenwerking tussen u en uw collega’s. Qubical kan tevens constante ondersteuning bieden op het gebied van systeembeheer. Een ICT bedrijf met verantwoordelijkheid.

Contact

Bent u al erg lang op zoek naar een ICT bedrijf dat altijd voor u klaarstaat en al uw IT zaken uit handen neemt, waardoor u zich weer kunt gaan richten op uw core business. Twijfel dan niet lang en kies voor Qubical. Zij zorgen ervoor dat u te allen tijden door kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden. Wilt u meer informatie over het ICT bedrijf Qubical of ziet u een afspraak wel zitten met een van onze medewerkers? Neem dan contact op mee één van onze medewerkers. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt