cloud oplossingen

cloud oplossingen

De cloud oplossingen van Qubical

Qubical biedt een groot aantal cloud oplossingen aan om het gebruik en beheer van uw IT-omgeving zo eenvoudig, voordelig en efficiënt mogelijk in te richten. Geen grote IT-infrastructuur meer op uw bedrijfslocatie, maar een centrale server in een beveiligd datacentrum. Met een internet verbinding maken de gebruikers ‘contact’ en kunnen zij zorgeloos werken terwijl wij op de achtergrond het onderhoud verrichten en uw systeem up-to-date houden.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor:

  • Werken in de cloud
  • Opslag in de cloud
  • Hosting in de cloud
  • Cloudmigraties

Voordelen van onze cloud oplossingen

Beschikbaarheid
Veel ondernemers beschikken vaak over een server op de locatie van het bedrijf. Dit brengt risico met zich mee, denk aan een crash van de server, brand of inbraak. Met onze cloud oplossingen staan uw servers in een beveiligd datacenter zodat in het geval van een calamiteit een reserve server beschikbaar is en uw data niet verloren gaat en u snel verder kunt werken.

Prijs
Geen grote investeringen meer in servers, software en onderhoud, maar alles geregeld voor een scherpe prijs per maand.

Veiligheid
Onze servers staan in een beveligd datacentrum. Een datacentrum is dagelijks actief bezig met hun beveiliging, waardoor het voor hackers veel lastiger is om toegang tot uw data te krijgen.

Flexibiliteit
Werken wanneer en waar u maar wilt. Het enige dat u of uw medewerkers nodig hebben is een internetverbinding.

Maatwerk
Hoe uw bedrijf zich gaat ontwikkelen is nu lastig te voorspellen. Het voordeel van onze cloud oplossingen is dat deze snel zijn aan te passen aan de daadwerkelijke situatie. Groei of krimp, uw IT-omgeving beweegt met u mee.

U ziet het, de ‘cloud’ biedt veel voordelen om uw IT-infrastructuur veilig, efficiënt en voordelig in te richten. Wij helpen u graag met een advies op maat en zorgen voor de implementatie.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd geraakt in onze cloud oplossingen en wilt u ook het liefst dat alle zorgen uit handen worden genomen? Neem contact met ons op en onze medewerkers zullen u alles vertellen over de mogelijkheden. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt