Online Exchange

Waar u zich ook bevindt, u wilt altijd toegang hebben tot uw actuele mailbox en agenda op uw telefoon, tablet of laptop. En dat kan met de Online Exchange van Qubical. Zonder dat u hoeft te investeren in een dure Exchange server en beheer.

Online Mail

Altijd en overal toegang tot uw actuele mailbox

Met Online Exchange maakt u gebruik van onze veilige en betrouwbare mailomgeving. Aanschaf en beheer van uw eigen mailsysteem is niet nodig en dat scheelt u behoorlijk wat IT kosten. U betaalt een vast maandbedrag per gebruiker en elke mailbox is maandelijks opzegbaar. Dat maakt Online Exchange flexibel en schaalbaar, hoe uw bedrijf zich ook ontwikkelt.

Online Exchange is de ideale zakelijke totaaloplossing. Speciaal ontwikkeld voor een optimale zakelijke communicatie en veilig en efficiënt mailverkeer. Uw collega’s kunnen altijd elkaars agenda inzien, afspraken inplannen en contacten met elkaar delen. Vanaf welk online apparaat dan ook. Het enige dat u nodig heeft is een internetverbinding.

Veilig en betrouwbaar

Onze datacentra zijn streng beveiligd en liggen verspreid over de hele wereld. Hiermee garanderen we u een optimale beveiliging van uw gegevens. Uw gegevens worden doorlopend geback-upt, we verzorgen antivirus- en antispamcontrole en geven u continue technische ondersteuning bij eventuele vragen en problemen.

 

Zoek een vestiging in uw buurt