IT support

IT support

IT Support

Wilt u een goed lopende IT omgeving en bent u op zoek naar een geschikte partij die IT support kan bieden? In dat geval is Qubical de partij die u zoekt. Wij komen graag bij u langs om uw IT situatie in kaart te brengen en uw persoonlijke wensen te bespreken. Wij geven zo goed mogelijk advies, maar uiteindelijk beslist u zelf. En als u wilt, dan voeren wij de implementatie van begin tot eind uit. Dan kunt u zich blijven focussen op uw eigen business, terwijl wij u een lastige klus uit handen nemen.

Geen zorgen meer met IT support van Qubical

Heeft u problemen met verbindingen, computers of printers? Het oplossen van deze problemen is vaak een vervelende klus en bovendien kost het u veel tijd. U wilt echter wel dat uw systemen en netwerken goed blijven functioneren. Dit vraagt onderhoud en continue monitoring. Gelukkig is Qubical er om IT support te bieden of u volledig te ontzorgen op IT gebied. Onze netwerk- en systeembeheerders controleren, onderhouden en updaten uw IT omgeving, zodat alles naar behoren blijft werken en u zorgeloos door kunt gaan met uw dagelijkse werkzaamheden.

Dag en nacht ondersteuning

Het is van groot belang dat uw organisatie soepel door blijft lopen, ook als er zich op een onverwacht moment een IT probleem voordoet. Daarom is het van belang dat er snelle oplossingen voor handen zijn. De servicedesk van Qubical ondersteunt u persoonlijk en direct met al uw IT vragen en dit doen wij 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dus ook in het weekend en op feestdagen bieden wij IT support.

Meer informatie over IT support

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Qubical, onze tarieven of heeft u nog andere vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt ons natuurlijk ook bellen op +31 (0)88 566 54 88. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u te allen tijde van een passend advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. De koffie staat klaar!

Zoek een vestiging in uw buurt