Qubical Shared Cloud - Qubical ICT

Shared Cloud

Shared Cloud van Qubical 

Shared Cloud is een type Cloud waarbij de voorkant (de front-end) en de achterkant (de back-end) worden gedeeld met andere gebruikers. Zo is het met Shared Cloud bijvoorbeeld mogelijk om het netwerk en bepaalde software te delen met andere gebruikers. Dit zorgt ervoor dat Shared Cloud de meest voordelige Cloud is. De investering is namelijk minimaal omdat deze ook gedeeld wordt met de overige gebruikers. Dit betekent niet dat andere gebruikers ook bij uw bestanden kunnen. Dit wordt allemaal netjes opgedeeld op de servers die zijn ondergebracht in onze streng bewaakte datacenters.

Voordelig aan de slag met Shared Cloud

Shared Cloud is aantrekkelijk voor gebruikers die het beste van werken in de Cloud willen tegen een aantrekkelijke prijs. Aangezien de investeringen bij Shared Cloud gedeeld worden met andere gebruikers, worden kosten bespaard. Het grote voordeel van Shared Cloud is dat gebruikers binnen een dag al aan het werk kunnen in de nieuwe werkplek voor een vast bedrag per maand. Zo komt u dus nooit voor verassingen te staan en kunt u direct aan de slag. Met Shared Cloud is het mogelijk om overal ter wereld te werken en bij uw gegevens te komen. Het enige benodigde is een internetverbinding. Op deze manier heeft u bijna geen kantoor meer nodig.

Contact

Shared Cloud is een ideale manier om flexibel te werken en mee te gaan met ‘het nieuwe werken’. Dit alles op een veilige en voordelige manier. Bent u al klaar voor veilig en flexibel werken in de Cloud of wilt u meer informatie over Shared Cloud? Twijfel niet langer en kies voor de eindeloze voordelen van Cloud. Neem vandaag nog contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over Shared Cloud en de daarbij behorende mogelijkheden. U kunt ons op doordeweekse dagen bellen tussen 7.30 en 17.30 op het telefoonnummer 088 566 54 88 of mailen naar info@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt