Microsoft Reseller

Microsoft Reseller

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die er zijn wanneer u Microsoft reseller wordt bij Qubical? Wij zetten met alle plezier de mogelijkheden voor u uiteen. Wanneer u Microsoft reseller bij Qubical wilt worden, kunt u kiezen voor drie verschillende opties. U kunt Reseller, White label partner of Franchisenemer worden van Qubical en op deze manier Microsoft reseller worden.

De mogelijkheden van Microsoft reseller bij Qubical

Wanneer u ervoor kiest om Microsoft reseller te worden bij Qubical, kunt u diverse diensten doorverkopen. U bepaalt zelf welke diensten u wilt doorverkopen. Het grote voordeel hiervan is dat u zo de mogelijkheid heeft om diensten aan te bieden die u normaal niet aan zou kunnen bieden. Wij bieden bijvoorbeeld diensten aan zoals advies, projecten, beheer, servicedesk, cloud en hosting aan. Het grote voordeel van Microsoft reseller worden bij Qubical is dat u geen investeringen hoeft te doen en altijd terug kunt vallen op het advies van Qubical.

De voordelen van Microsoft reseller worden

Wanneer u Microsoft reseller wordt bij Qubical profiteert u van vele voordelen. Zo kunt u zich inschrijven voor professionele trainingen en gebruikmaken van sales en marketing ondersteuning. Ook krijgt u toegang tot een kant en klaar offertesysteem. Wanneer u diensten wilt aanbieden onder uw eigen naam is dit mogelijk als white label partner. Wanneer u white label Microsoft reseller wordt, kunt zelf kiezen welke diensten u wilt doorverkopen onder uw naam. Het is zelfs mogelijk om de servicedesk van Qubical white label af te nemen. Dit betekent dat de medewerkers van de servicedesk de telefoon in naam van uw bedrijf opnemen. Wanneer u het gehele dienstenpakket van Qubical wilt aanbieden, kan dit ook als franchisenemer. Het grote voordeel van Microsoft reseller worden met het franchiseconcept is dat u profiteert van de bekendheid van Qubical en zelf niks aan marketing hoeft te doen. Alles wordt voor u geregeld, van promotiemateriaal tot website.

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van Microsoft reseller worden bij Qubical? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te verkennen. Wij staan u graag te woord en vertellen u graag meer. Wij zijn te bereiken per telefoon op 088-5665488 en per mail: info@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt