Nieuws

Traditioneel IT beheer op de schop

16-12-2015

Weinig kennis over de Cloud leidt tot veel uitbesteding van IT

Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om hun IT uit te besteden aan een externe partij. Het blijkt namelijk lastig om de steeds veranderende technologie bij te benen. Het gaat zelfs zo hard dat onderzoekers van IDC aangeven dat binnenkort meer dan de helft van alle IT budgetten naar Cloud gaat. In het rapport Cloud Futurescape 2016 is terug te vinden dat de komende twee jaar meer dan driekwart van de grote bedrijven in een hybride Cloudomgeving zal gaan werken. Het is niet gek dat zoveel bedrijven overstappen naar de Cloud. De Cloud is immers flexibel en makkelijk schaalbaar. Zo betaal je nooit teveel voor de IT omgeving.

Gebrek aan kennis

Volgens IDC hebben veel bedrijven last van een gebrekkige kennis over de Cloud. Men weet dus niet hoe alle infrastructuur het beste kan worden ingedeeld en welke oplossing het meest geschikt is. Reden hiervoor is de steeds complexer wordende technologie en de snelle ontwikkeling hiervan. Veel bedrijven gaan daarom dus op zoek naar een externe partij die deze zorg uit handen kan nemen. Vaak is het uit handen geven van de IT niet alleen gemakkelijker, maar ook nog eens goedkoper.

Qubical is een partij die alle mogelijke Cloudoplossingen levert en al uw zorgen uit handen kan nemen. Bent u ook op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van Cloud gecombineerd met de beste service? Neem dan hier een kijkje of neem vrijblijvend contact met ons op: info@qubical.nl of 088-5665488.

Zoek een vestiging in uw buurt