Cloud as a service

U heeft mensen in dienst met veel kennis van IT en wilt werken in een Cloudomgeving met een flexibele IT infrastructuur die makkelijk meegroeit of krimpt met uw behoefte. Een betrouwbare omgeving die uw IT afdeling zelf kan inrichten naar de eisen voor uw organisatie. Zonder onverwachte kosten. Qubical biedt u de oplossing: Cloud as a service.

Cloud as a service

Flexibel op- en afschalen van uw IT

Met Cloud as a service (onze IaaS-oplossing) maken we het u makkelijk. U hoeft niet te investeren in de aankoop, beheer en onderhoud van dure IT hardware op uw kantoor, dat doet Qubical voor u. Onze hardware (servers, netwerkstations) bieden wij virtueel aan via de Cloud. Zo kunt u zelf heel eenvoudig op- en afschalen als dat nodig is. En u betaalt alleen voor de zaken die u werkelijk gebruikt.

Met de Cloud Builder (ons handige managementportaal) kan uw IT afdeling zelf de gewenste virtuele diensten samenstellen voor een IT infrastructuur volledig op maat voor uw organisatie. Zo kunt u nieuwe virtuele servers en hostingdiensten aanmaken, bestaande servers verwijderen of configuraties wijzigen. U kunt kiezen uit Windows, Linux, BSD, Solaris of Novell als besturingssysteem. Ook kunt u add-ons bestellen, performance management rapporten inzien en allerlei technische en administratieve zaken regelen.

Veilig, stabiel en betrouwbaar

Ons Cloudplatform biedt u een veilige en stabiele basis voor onze IT diensten. En natuurlijk voldoet ons platform aan de strengste beveiligingseisen zodat u verzekerd bent van een optimale beveiliging van uw gegevens.

Zoek een vestiging in uw buurt