Nieuws

Moderne werkplek wordt steeds belangrijker

18-04-2016

Uit onderzoek blijkt dat een modern ingerichte werkplek steeds belangrijker wordt voor werknemers. Vooral de jongere generatie hecht veel waarde aan een modern ingerichte werkplek. Steeds vaker komt het voor dat medewerkers in hun persoonlijke leven veel modernere technologieën gebruiken dan op de werkvloer. Dit is dan ook de reden waarom technologische ontwikkeling op de werkvloer gemist wordt.

De jongere generatie vindt technologische ontwikkeling op kantoor het belangrijkste. Maar liefst 61 procent vindt het belangrijk om nieuwe technologieën te gebruiken op de werkvloer. De huidige werkende generatie is ook niet tevreden met de technologie op het werk. 58 procent geeft aan dat er niet efficiënt gewerkt kan worden doordat de technologie niet meewerkt.

Het is dan ook niet gek dat steeds meer mensen ervoor kiezen om thuis te werken. 57 procent geeft aan dat zij thuis effectiever werken omdat zij daar wel over de juiste technologie beschikken. Het is dus belangrijk dat werkgevers meer gaan nadenken over de verschillende mogelijkheden die zij werknemers kunnen bieden. Zo kan flexibel werken flink worden bevorderd wanneer werknemers gebruik kunnen maken van een Online Werkplek. Op die manier heeft men overal toegang tot de benodigde gegevens en kunnen deze gemakkelijk en veilig worden opgeslagen.

Wilt u advies op het gebied van een moderne werkplek? Neemt u dan gerust contact met ons op door te bellen naar 088-5665488 of door een mail te sturen naar info@qubical.nl.

 

Zoek een vestiging in uw buurt