Nieuws

De flexmarkt blijft ontwikkelen

30-08-2016

Uit onderzoek blijkt dat de flexmarkt blijft doorgroeien. Dit jaar is de flexmarkt zelfs goed voor een omzet van ruim 21 miljard euro. Reden genoeg voor de uitzendbedrijven om hun dienstverlening flink uit te breiden. Uit cijfers van het CBS blijkt dat het aantal banen is gegroeid in het tweede kwartaal van 2016. Het merendeel van deze banen wordt vervuld door uitzendkrachten.

De grootste spelers in de flexmarkt zijn Randstad, USG People en Adecco. Zij hebben samen een omvang van ruim 11,2 miljard euro. Voorspellingen geven aan dat de flexmarkt de komende tijd zal blijven groeien. Dit is onder andere vanwege schommelingen in de wereldeconomie.

De groei van de flexmarkt laat een verandering zien in de manier van werken. Voor veel organisaties wordt een flexibele en gemakkelijk schaalbare IT omgeving noodzakelijk. Zo kan er gemakkelijk ingespeeld worden op een eventuele groei of krimp van het aantal werknemers. Qubical kan hierin ondersteunen. Zo is bijvoorbeeld de Online Werkplek van Qubical gemakkelijk te schalen.

Wij denken met u mee en voorzien u van een IT oplossing die bij u past! Wilt u meer weten? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen.

Zoek een vestiging in uw buurt