Minder IT zorgen

Westland

Minder IT zorgen

Wanneer u minder IT zorgen wilt is daar een simpele oplossing voor:

Zorg voor een betrouwbare rechterhand met een IT afdeling die dit voor u regelt.

We snappen dat het voor veel MKB bedrijven onmogelijk is een complete IT afdeling in dienst te nemen. De kosten van het team dat eigenlijk noodzakelijk is, zijn niet te dragen. De IT manager, servicedeskmedewerkers, functioneel-beheerders, infrastructuur beheerders, beveiligingsspecialisten etc. vormen het IT team en een MKB-onderneming kan zo'n team niet bekostigen.

Het goede nieuws is nu dat u dit team tot uw beschikking kunt krijgen zonder dat u een hele ploeg mensen in dienst hoeft te nemen. Qubical Westland is uw externe IT afdeling, uw externe IT manager. Wij verzorgen alles van S tot U, ofwel van Strategie tot Uitvoering.

U bent ondernemer en u weet waarschijnlijk precies wat u met uw bedrijf wilt bereiken. U wilt groeien, krimpen, efficiënter werken of een nieuw product voeren. Dit heeft allemaal een IT consequentie. Er zal bijvoorbeeld een groei aan werkplekken en applicaties plaatsvinden. Hoe vult u dit in? Een nieuw product moet namelijk ook ingeregeld worden.

Qubical Westland is uw rechterhand. Samen kijken we naar uw onderneming, naar uw plannen en kijken dan wat er gedaan moet worden. We calculeren dit, bekijken of de investeringen wel reëel zijn t.o.v. de opbrengsten, voeren uit of begeleiden leveranciers bij de uitvoering. U hoeft het niet meer zelf te doen met alle zorgen van dien en dat werkt wel zo rustig, zonder die IT zorgen.

Wanneer u geïnteresseerd bent, komen wij graag eens nader onze dienstverlening aan u toelichten.