Werken op internet

Werken op internet

Werken waar en wanneer u wilt

Werken op internet wordt steeds populairder. Dit is niet vreemd aangezien er kosten bespaard worden omdat er geen dure investeringen in ICT-oplossingen hoeven te worden gedaan. Verder is het mogelijk om dankzij werken op internet veel flexibeler te zijn omdat er overal ter wereld toegang is tot bestanden. Als u toegang heeft tot internet, dan heeft u ook toegang tot u bestanden en kunt u werken. Denk bijvoorbeeld aan werken thuis, op vakantie of onderweg. Met werken op internet zijn de mogelijkheden eindeloos.

Efficiënt werken op internet

Werken op internet is succesvol aangezien het veel efficiënter is dan het ‘normale werken’. Met werken op internet kunnen gegevens gemakkelijk worden gedeeld waardoor er geen tijd verloren gaat met het versturen van bestanden. Verder is het mogelijk om agenda’s te delen met collega’s zodat afspraken gemakkelijk kunnen worden ingepland en tijd wordt bespaard. Nog een voordeel van werken op internet is het feit dat er van de gegevens dagelijks een back-up wordt gemaakt. Zo hoeft u niet meer bang te zijn dat gegevens verloren gaan. Deze gegevens worden opgeslagen in onze volledig redundant uitgevoerde en extra goed beveiligde datacenters. Redundant betekent dat alles in tweevoud wordt opgeslagen. Mocht er dan iets mis gaan in een datacenter, betekent dit dat er altijd nog een back-up van de gegevens opgeslagen is in een ander datacenter. Zo verzekeren wij onze gebruikers van optimale veiligheid en kunnen zij ‘s nachts rustig slapen.

Contact

Kies voor een moderne IT omgeving en ga mee met de nieuwste ontwikkelingen op IT gebied. Bent u overtuigd van werken op internet of wilt u meer informatie? De medewerkers van Qubical staan u graag te woord en vertellen u graag meer over de voordelen van werken op internet. Wacht niet langer en kies voor flexibiliteit met optimale veiligheid. U kunt ons bereiken op het telefoonnummer 088 - 566 54 88 of per e-mail info@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt