Referenties

Balude

Balude biedt je all-in ICT beheer en ontzorgt je van al je ICT-vraagstukken.

Lees meer

Bastinck & Van Doesum

Al meer dan 15 jaar een onafhankelijke specialist op gebied van bedrijfsverzekeringen, employee benefits en pensioenen voor het MKB.

Lees meer

Business Mobile Alkmaar

Bedrijfscommunicatie vergemakkelijken is het belangrijkste doel bij Business Mobile. Voor het midden- en kleinbedrijf is het bepaald niet eenvoudig om alle technologische ontwikkelingen op het gebied van telecommunicatie bij te houden. Business Mobile helpt je bij het vereenvoudigen en integreren van verschillende communicatieproducten, zodat je eenvoudiger zaken kunt doen.

Lees meer

Ccare

Bij CCare kunnen organisaties terecht voor de “4 C’s”: Computer, Cloud, Connect en Consult als zijnde de kern diensten en producten van het bedrijf. CCare werkt inmiddels al acht jaar samen met Qubical.

Lees meer

Clear Solutions

CLEAR Solutions zorgt voor een prettige en probleemloze samenwerking met maximale efficiency en kwaliteit. Zij implementeert business en cloud oplossingen waarbij informatievoorzieningen communicatie voorop staan.

Lees meer

Dijkcom Automatisering

De externe ICT-afdeling voor MkB - Altijd en overal ongestoord kunnen werken!

Lees meer

Easy Office Online

Met de juiste technologie werk je waar en wanneer je wil, communiceer je super effectief en sta je op het juiste moment klaar voor klanten en collega’s. Die technologie vind je bij Easy Office Online.

Lees meer

Kology

Kology is een IT-bedrijf dat organisaties helpt om productiever en winstgevender te worden met behulp van informatietechnologie. Zij zijn vernieuwend, scherp en altijd op zoek naar gebruiksvriendelijke, op maat gemaakte oplossingen.

Lees meer

Kroon Office Solutions

Kroon Office Solutions is een strategisch partner voor haar relaties en helpt automatiseringsvraagstukken optimaal in te vullen.

Lees meer

Pharox IT

Pharox IT is een ICT onderneming gespecialiseerd in het optimaliseren van werkplek automatisering. Pharox IT biedt (full Service) ICT dienstverlening aan.

Lees meer

Qantis B.V.

Qantis is begonnen als een organisatie die Regie as a Service levert. Een goed ingerichte IT-regieorganisatie maakt namelijk van IT eindelijk de gesprekspartner waar de business al jaren naar op zoek is.

Lees meer

Teleservice ICT

Teleservice is al jaren een ervaren full service organisatie op het gebied van internet, vaste telefonie en mobiele telefonie. De onderneming is in 1986 opgericht en uitgegroeid tot een professionele organisatie met vestigingen in Capelle aan den IJssel en Boxtel. Als Teleservice ICT verzorgen zij alles op het gebied van ICT.

Lees meer

Tritel

Tritel is gespecialiseerd in het bedenken, leveren en beheren van totaaloplossingen op het gebied van data- en telecommunicatie voor de zakelijke markt. Een snel groeiend en dynamisch bedrijf dat gebruik maakt van hoogwaardige technologieën zoals VoIP (Voice-over-IP).

Lees meer

Zoek een vestiging in uw buurt