Referenties

Aannemersbedrijf D. Teerenstra

Aannemersbedrijf D. Teerenstra is al ruim 20 jaar actief op het gebied van nieuwbouw, verbouwing, aanbouw, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden in Noord-Holland en daarbuiten. In deze 20 jaar is het bedrijf uitgegroeid van een klein timmerbedrijf tot een middelgroot aannemersbedrijf met ervaren personeel. De IT last hebben ze inmiddels volledig uit handen gegeven aan Qubical.

Lees meer

JS Vloeren

JS Vloeren was in 2010 Parketwinkel van het jaar. Vanuit hun ruime pand in IJsselstein werken eigenaren Martin en Wilma Blom samen met een gedreven team van medewerkers. Qubical regelt sinds 2014 de IT bij JS Vloeren en heeft gezorgd voor nieuwe servers en werken in de Cloud via Online Exchange. Netwerk en bestanden zijn nu beter beveiligd en er worden betere back-ups gemaakt.

Lees meer

Moustaccio

Moustaccio is een webadviesbureau gespecialiseerd in complexe websites, vindbaarheid, functioneel ontwerp en meer. Het team van Moustaccio bestaat uit zeer kundige designers en techneuten die alleen genoegen nemen met het allerbeste resultaat. Moustaccio gelooft erin dat een website met goede functionaliteiten het verschil kan maken met de concurrent. Qubical voorziet de klanten van Moustaccio van betrouwbare webhosting zodat zij onbezorgd kunnen genieten van hun mooie website.

Lees meer

Stichting Rehabilitatie ’92

Stichting Rehabilitatie ’92 is een instituut dat al ruim 25 jaar een bijdrage levert aan duurzame rehabilitatie en ondersteuning van mensen met beperkingen en participatieproblemen. De stichting voert niet zelf behandelingen uit, maar probeert het verschil te maken door bij- en nascholingen, trainingen en consultatie op het gebied van psychische rehabilitatie aan te bieden aan hulpverleners. Qubical regelt de overstap van Stichting Rehabilitatie ’92 naar de Cloud.

Lees meer

Van der Valk

Van der Valk levert en installeert luxe badkamers, prachtige keukens en strakke woonvloeren. Alles onder één dak. In 2014 heeft Qubical de hele IT op de schop genomen. Waar ze vroeger twee servers en een terminal server op kantoor hadden, is de serverruimte nu leeg en werken ze in de Cloud met nog maar één programma, waardoor ze een stuk efficiënter werken.

Lees meer

Veldwerk Uitzendbureau B.V.

Qubical Westland heeft voor de organisatie Veldwerk Uitzendbureau B.V. het werken in de Cloud geïmplementeerd. Veldwerk Uitzendbureau B.V. bestaat uit drie vestigingen, de hoofdvestiging in Rotterdam, Bergschenhoek en Maasdijk. Jesper Smits van Veldwerk Uitzendbureau B.V: “ Binnen alle drie de vestigingen is het werken in de Cloud uitstekend geregeld door Jaap Boone. Op elke vestiging heeft hij alles op een deskundige wijze uitgelegd.”

Lees meer

Zoek een vestiging in uw buurt