Voor meer Online Back-up Cloud Services - Qubical

Online Back-up

Uw data altijd en overal beschikbaar

Online Back-up zorgt ervoor dat uw data altijd beschikbaar blijven. Dit is namelijk essentieel voor uw bedrijfscontinuïteit. Wij zorgen voor de zekerheid dat u met één druk op de knop weer toegang heeft tot al uw gegevens. Online Back-up maakt een dagelijkse complete back-up, zodat u zich hier niet meer mee bezig hoeft te houden en er een complete back-up buiten de deur is. Bij een eventuele storing of andere gevaren die funest kunnen zijn voor uw belangrijke bedrijfsgegevens hoeft er dus geen paniek meer te ontstaan terwijl u gebruikmaakt van Online Back-up. Op deze manier is uw bedrijfscontinuïteit gegarandeerd en kunt u altijd uw werkzaamheden voortzetten.

Online Back-up biedt uitkomst

Online Back-up is de ideale oplossing wanneer u graag een exacte kopie wilt van uw waardevolle bedrijfsgegevens. Uw gegevens zullen dagelijks veilig, versleuteld en automatisch worden opgeslagen in ons beveiligde datacenter. Online Back-up ontlast u van allerlei prijzige investeringen en risico’s van kostbare en tijdrovende back-ups. Wij ontnemen u alle zorgen omtrent het veiligstellen van uw gegevens. U hoeft hier zelf geen tijd meer in te steken en u hoeft zich vooral niet meer druk te maken om het voortzetten van uw dagelijkse werkzaamheden wanneer u gebruikmaakt van Online Back-up.

Contact

Bent u ook geïnteresseerd geraakt in de mogelijkheden van Online Back-up en wilt u ook het liefst dat alle zorgen u uit handen worden genomen? Zorg er dan voor dat alle back-ups die u normaal veel moeite en energie kostten voortaan worden gedaan door ons aan de hand van Online Back-up. Deze overbodige verspilling van energie en moeite is voor u dan verleden tijd. Neem even de moeite om contact op te nemen met onze medewerkers van Qubical en zij zullen u alles vertellen over de mogelijkheden. Zij zijn te bereiken per mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt