Nieuws

Worldwide Partner Conference in Toronto

22-07-2016

Qubical was dit jaar aanwezig op de Microsoft Worldwide Partner Conference (WPC) in Toronto. Martijn de Koning en Wim Pals waren op dit evenement aanwezig en willen deze ervaring van het meest geweldige partner evenement dat vanuit Microsoft wordt georganiseerd graag al met u delen!

Direct bij aankomst was het duidelijk dat het dit jaar erg druk zou worden. Met ruim 20 duizend bezoekers was de WPC namelijk compleet uitverkocht. Hiervan kwamen totaal 529 deelnemers uit Nederland om Toronto oranje te kleuren. Dit is een record! Met de complete oranje delegatie werd onder een stralende zon afgereisd naar de Niagara Falls voor het eerste Nederlandse programma. Dit was natuurlijk een waanzinnige ervaring waarbij Martijn en Wim op een compleet andere manier in contact zijn gekomen met de mensen van Microsoft.

Na deze mooie dag begon de WPC pas echt. Deze eerste dag van de WPC werd gestart om 08:45 (lokale tijd) in het Air Canada Centre (ACC) met een Keynote van Satya Nadella. Door met de complete Nederlandse delegatie van het hotel naar het ACC te lopen verscheen de groep als een heuse oranje mars bij het meest bijzondere partnerevenement van het jaar. Na de Keynote van Satya Nadella hebben Martijn en Wim de gehele dag sessies over de ontwikkeling van Microsoft producten en Cloud diensten bijgewoond. De sessies op deze inspirerende dag hadden betrekking op de volgende onderwerpen:

• Capitalize on the cloud momentum today by taking a long-term view on your cloud strategy
• Learn how to effectively pitch the value of Office 365 to small and mid-sized business (SMB) customers
• Empowering digital transformation with Microsoft cloud solutions for hosting, cloud and managed service providers
• Success with Azure: Transform your business with Microsoft Azure
• The Cloud Solution Provider (CSP) program: A platform for maximizing profitability

Dag 2 werd wederom gestart in het Air Canada Centre met een Keynote en interessante sessies daaropvolgend. S’ avonds was het tijd voor het Running Diner. Tijdens dit diner hadden de Microsoft experts een vaste tafel, maar konden partners allemaal wisselen van tafel en onderwerp. Hierdoor konden Martijn en Wim terecht bij experts op verschillende gebieden om zo een antwoord te krijgen op al hun vragen. Aan de verschillende tafels kwamen voornamelijk de onderwerpen Dynamics (AX/CRM/NAV), Azure, CSP, Business Model Transformation, Partner Strategy en ISV aan bod.

Het evenement was een daverend succes waarbij we ontzettend veel hebben geleerd over nieuwe producten, innovaties en strategieën. Zoals jullie kunnen zien op onderstaande foto heeft Microsoft zelfs al onze volgende internationale stap bepaald. De voorbereidingen om Noord-Amerika te veroveren zijn direct in volle gang gezet. Verenigde Staten en Canada, here we come ;)

 

Zoek een vestiging in uw buurt