Nieuws

Werknemers wijzen banen zonder flexibiliteit af

09-08-2016

Uit onderzoek blijkt dat medewerkers behoefte hebben aan flexibiliteit in hun baan. Zo geeft een meerderheid van de ondervraagden aan dat zij een baan zouden afwijzen wanneer deze niet flexibel genoeg is. Ook geeft de helft aan dat zij niet weg zouden zijn gegaan bij hun oude werk wanneer zij hier de mogelijkheid hadden gehad om flexibel te werken.

Deze uitkomsten maken duidelijk dat voor bedrijven noodzakelijk is om de mogelijkheid tot flexibel werken te bieden. Medewerkers die flexibel kunnen werken, werken vaker thuis. Dit zorgt ervoor dat zij zich meer uitgerust voelen en minder stress ervaren. Stressvolle bezigheden zoals in de file staan, worden namelijk vermeden. Ook hebben medewerkers die meer thuiswerken, meer tijd over voor hun familie en vrienden. Tachtig procent van de ondervraagden geeft aan dat zij door flexibel werken hun werk en privé beter kunnen combineren.

Wilt u ook de stap zetten om uw medewerkers flexibeler te laten werken? Qubical kan u hierbij helpen. Wij voorzien u van het juiste advies dat bij uw organisatie past. Wij snappen namelijk dat iedere organisatie verschillend is en dus ook verschillende IT behoeftes heeft. U kunt contact met ons opnemen voor een vrijblijvende afspraak.

Zoek een vestiging in uw buurt