Nieuws

Werken in de Cloud is goed voor uw omzet

17-05-2016

Onderzoek van Exact en KPN heeft aangetoond dat bedrijven die in 2015 met Cloudoplossingen werkten, een grotere omzetgroei doormaakten dan bedrijven die dat niet deden. Zo is de omzet van Nederlandse bedrijven die in de Cloud werkten in 2015 gemiddeld met 14 procent gestegen. Bedrijven die dat niet deden, maakten gemiddeld een omzetgroei van 2 procent door.
Wereldwijd zijn de verschillen nog groter. Zo groeide de omzet van bedrijven die meerdere clouddiensten gebruikten met 26 procent. Dit is flink meer dan de 6 procent omzetgroei van bedrijven die niet in de Cloud werkten.

De reden die wordt gegeven voor de omzetgroei is een verbetering van de klantinformatie dankzij de Cloud. Veel ondernemers geven aan dat zij meer omzet halen uit klanten wanneer zij voorzien worden van betere klantinformatie. De Cloud speelt hierin een flinke rol volgens de ondervraagde bedrijven. Niet alleen verhoogt de Cloud het gebruikersgemak, ook zorgt het ervoor dat informatie makkelijker vindbaar en deelbaar is.

Wilt u meer informatie over wat de Cloud voor uw bedrijf kan betekenen? Klik dan hier voor meer informatie. Twijfelt u nog over een overstap naar de Cloud? U kunt zich hier aanmelden voor één van onze Cloudevents. Tijdens dit event vertellen wij u alle ins en outs van de Cloud en mag u zelfs een kijkje nemen in het datacenter EvoSwitch.

Zoek een vestiging in uw buurt