Nieuws

Steeds meer medewerkers kiezen voor thuiswerken

05-09-2016

Nederlandse werknemers beginnen het steeds normaler te vinden om thuis te werken. Uit onderzoek blijkt dat de Nederlandse werknemer gemiddeld één dag in de week thuiswerkt. Dit is een groei van 5 procent ten opzichte van tien jaar geleden. Ook is te zien dat werknemers meer uren maken wanneer zij thuiswerken ten opzichte van twee jaar geleden. Toen was dit namelijk nog zesenhalf uur gemiddeld per week. Inmiddels is dit gestegen tot ruim acht uur.

Waarom thuiswerken?

De meeste Nederlanders werken thuis om werk af te maken en omdat zij zich thuis beter kunnen concentreren. Hierdoor kan er efficiënter worden gewerkt. Wanneer efficiënter kan worden gewerkt, zorgt dit voor een flinke kostenbesparing. Wilt u ook kosten besparen door efficiënter te gaan werken? Dit kan met de Clouddiensten van Qubical. Hiermee heeft u overal ter wereld de beschikking over uw gegevens en uw gebruikelijke werkplek.

Wilt u meer informatie over wat de Clouddiensten van Qubical voor u kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden van flexibel werken.

Zoek een vestiging in uw buurt