Nieuws

Ruim dertig procent van de Nederlanders maakt gebruik van de Cloud

15-07-2016

Uit onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek blijkt dat op dit moment ruim een derde van de inwoners van Nederland hun documenten opslaan in de Cloud. Hiermee loopt Nederland in Europa alleen nog achter op de Britten, Zweden en de Denen. Zij zijn actiever op de markt van de Cloud, waardoor Nederland de vijfde positie bezet wat betreft het gebruikmaken van de Cloud.

De resultaten laten zien dat vooral bij de jongeren het gebruik van de Cloud nogal populair is. Van de jongeren in Nederland tussen de twaalf en de 45 jaar oud maakt 50 procent gebruik van de Cloud voor het opslaan van documenten. Voor de leeftijdsgroep die hierboven zit daalt het aantal. Ongeveer een kwart van de 45-plussers slaat documenten op in de Cloud. Hierbij gaat het vooral om persoonlijke documenten, zoals foto’s en tekstbestanden.

Werknemers maken in hun privéleven dus steeds meer gebruik van de Cloud en verwachten ook in hun werksituatie dat er gebruik wordt gemaakt van dergelijke technologieën. Uit onderzoek blijkt echter dat ruim de helft van de werknemers in Nederland zegt dat de huidige werkplek niet voldoet aan de verwachtingen. Er bestaat een groot verschil tussen de verwachtingen van de jongeren en de realiteit waarmee ze op de werkvloer worden geconfronteerd. Vindt u het belangrijk om te voldoen aan de verwachtingen van uw werknemers? Denk er dan eens over na om over te stappen naar de Cloud. Heeft u behoefte aan meer informatie? Dan staan onze professionals u maar als te graag te woord. Zij zijn telefonisch te bereiken op 088-5665488 of per mail op info@successfully.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt