Nieuws

Qubical Cloud Platform is voorzien van full-SSD opslag

23-06-2015

Steeds meer IT bedrijven pronken met de introductie van full-SSD opslag als de nieuwe standaard voor alle Cloud diensten. Qubical maakt hier inmiddels al langere tijd gebruik van. Qubical heeft namelijk als één van de eerste IT bedrijven besloten hierin te investeren en het volledige Cloud platform op te waarderen naar SSD.

De meerwaarde van SSD-technologie is al jaren onderwerp van gesprek in de IT branche. Cloud diensten kunnen hiermee namelijk een forse prestatiewinst realiseren. De vrij hoge kosten, zorgen ervoor dat de full-SSD opslag niet direct door alle IT bedrijven en datacenters werd toegepast. Qubical heeft deze nieuwe technologie wel gelijk omarmd. Niet alleen nieuwe klanten, maar ook alle huidige klanten van Qubical profiteren door de opwaardering naar SSD al tijden van de snelle prestaties van flash-gebaseerde opslagtechnologie.

Wij zijn trots te kunnen mededelen dat het gehele Cloud platform van Qubical al volledig is opgewaardeerd naar SSD. Dat niet alleen, ons storage platform is ook verspreid over meerdere datacenters, waardoor al onze klanten een optimale bedrijfscontinuïteit kan worden gegarandeerd. Alle Cloud diensten die Qubical aanbiedt voldoen dus al tijden aan de nieuwe standaard.

Zoek een vestiging in uw buurt