Nieuws

Probeer nu de Hololens uit in ons IT Experience Center!

29-09-2016

Bent u altijd al benieuwd geweest hoe het is om een virtuele wereld te combineren met de echte wereld? Ervaar dit bijzondere gevoel in het IT Experience Center van Qubical. In het IT Experience Center kunnen onze relaties kennismaken met de nieuwste technologieën. Deze belevingswereld is vanaf heden dan ook voorzien van de Microsoft HoloLens! Het dragen van deze virtual bril is een ervaring die u niet wilt missen!

Beleef het ultieme gevoel van de Microsoft HoloLens nu zelf!

De HoloLens heeft doorzichtige glazen die zijn voorzien van allerlei sensoren die uw lichaamsbewegingen kunnen meten. De bril is uniek, omdat hij driedimensionale afbeeldingen van een object, ook wel hologrammen genoemd, op scherpe en nauwkeurige wijze projecteert in de echte wereld. Experts zijn ervan overtuigd dat deze innovatie de wereld zal gaan veranderen. U kunt op geheel nieuwe wijze van sportwedstrijden genieten, maar dat is uiteraard niet het enige dat met de HoloLens mogelijk is. Zo wordt communiceren op afstand (bijvoorbeeld via Skype) naar een geheel nieuw level gebracht. Dit kan voortaan op driedimensionale wijze, waardoor u niet meer het gevoel heeft dat iemand ver weg is. Beleef het nu zelf!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van de Hololens? Schrijf u dan nu hier in voor een bezoek aan ons IT Experience Center!



 

Zoek een vestiging in uw buurt