Nieuws

Onze collega Nick Snabel stelt zich graag aan u voor!

15-09-2016

Ik mag mij aan u voorstellen. Mijn naam is Nick Snabel, ik ben 24 jaar oud en woonachtig in Almere-Stad. Ik heb inmiddels mijn eerste huis gekocht en zal in december verhuizen naar Almere-Buiten met mijn vriendin Lidia. Sinds ik in november 2012 via Monsterboard benaderd werd werk ik met veel plezier bij Qubical.

Op de middelbare school heb ik de studie Elektrotechniek afgerond, maar toen wist ik al dat ik graag de IT in wilde. Vervolgens heb ik twee MBO studies afgerond: ICT Medewerker beheer ICT en Applicatieontwikkelaar. Na mijn MBO studies heb ik HBO Bedrijfskundige informatie gestudeerd, maar na één jaar heb ik gekozen om mijn kennis uit te breiden vanuit de praktijk en ben ik gaan werken. Tijdens mijn carrière bij Qubical heb ik twee certificaten behaald en de cursus MCSA 2012 R2 afgerond.

Mijn functie betreft, System Engineer level 2. Ik ben werkzaam op de Servicedesk en ik ben tevens één van de eerste aanspreekpunten voor klanten. De klanten komen met mij in aanraking zodra zij een IT gerelateerd vraagstuk, verzoek of incident hebben. Dit is zowel per mail als telefonisch. Ik doe dan mijn uiterste best om de klant op de juiste manier te ontzorgen, waardoor hij of zij een tevreden klant is. Deze betrokkenheid merk ik ook bij de collega’s. Iedere collega staat altijd klaar om de klant te helpen. Qubical is een krachtig bedrijf met de juiste mensen. Iedereen zet zich 200 procent in. De vreugde van collega’s en mijzelf om een klant te ontzorgen is te merken in het hele bedrijf.

De kennis die ik hier heb op gedaan zou ik bij geen enkel ander bedrijf in zo’n korte tijd kunnen vergaren. We leveren met het team veel mooie prestaties. Hierbij denk ik bijvoorbeeld direct aan het proces van het verbeteren van de gehele Cloud omgeving. Met de dag blijven wij ons ontwikkelen en ontdekken wij nieuwe technieken. Het juist toepassen van deze nieuwe technieken en het verbeteren van de Cloud omgeving met het gehele team vind ik een geweldige prestatie.

 

Zoek een vestiging in uw buurt