Nieuws

Microsoft Inspire 2019 - recap dag 1 en 2 - door de ogen van Martijn en Alex

17-07-2019

Dag 1 - maandag 15 juli

Samen met duizenden andere Microsoft-partners en -medewerkers vulden we de T-Mobile Arena voor een Corenote-presentatie, waar Gavriella Schuster en Judson Althoff ons allen in Las Vegas verwelkomden, de Microsoft Partner Network Partner of the Year-prijswinnaars waardeerden en hun gedachten deelden over de enorme groeimogelijkheden van de voortdurende digitale transformatie, én beschreven hoe de kracht van de partnerschappen Microsoft allemaal helpen om het succes te versnellen.

Naast dat alles hebben we natuurlijk ook weer meer geleerd over branchespecifieke oplossingen, nieuwe strategieën om klantacquisitie en -retentie te stimuleren en verbeterde opleidings- en gereedheidsmogelijkheden.

De volledige Corenote van dag 1 is hier te bekijken. Tevens delen we later de diverse sessies ‘on demand’ die wij hebben bijgewoond. Met als hoogtepunt de sessie van Simon Sinek – The Infinite game – een sessie over onderzoek naar het begrijpen van de regels van het oneindige business spel, dat essentieel is als een leider voorop wil blijven en een concurrent wil overleven ... voor altijd.

Dag 2 - dinsdag 16 juli

De hele dag stond in het teken van netwerk- en leermogelijkheden. Als nieuwe netwerk- en leerlocatie dit jaar The Hub, waar op dag 2 branchespecialisten en Microsoft Solution Specialists één-op-één gesprekken met partners hielden, waarbij ondersteuning werd geboden die van toepassing was op hun specifieke bedrijfsontwikkeling.

En natuurlijk delen we volgende week de diverse sessies ‘on demand’ die wij hebben gevolgd op dag 2.

En naast al het corenote - sessie geweld, is er ook nog een echt Holland House. En daar wanen we ons, onder het genot van bier en bitterballen, in het oranje. We zijn zo lekker Hollands hè ?.Tot zover onze belevenissen in Las Vegas, vrijdag delen we de recap van dag 3 en 4 én onze persoonlijke highlights.

Zoek een vestiging in uw buurt