Nieuws

Meer thuiswerken levert bedrijfsleven miljardenbesparing op

09-03-2016

Sinds 2015 groeit het aantal files op de Nederlandse wegen weer. Voorspeld wordt dat deze stijging dit jaar zal doorzetten. De toename van het aantal files wordt verklaard door de economische groei waardoor het aantal auto’s op de weg is gestegen. Ook is het in 2015 vaak slecht weer geweest tijdens de spits waardoor zware files ontstonden. Weggebruikers zijn door de toename van het aantal files dagelijks langer onderweg naar hun werk. In 2015 hebben de Nederlandse weggebruikers samen 55,6 miljoen uur verloren aan extra reistijd door files. Deze verloren tijd levert het Nederlandse bedrijfsleven miljarden euro’s aan schade op.

De oplossing is heel simpel: meer thuiswerken. Het lijkt misschien een open deur, maar thuiswerken heeft als direct gevolg dat minder mensen de weg opgaan. Zo kunt u als werkgever medewerkers meer laten thuiswerken of een combinatie maken van thuiswerken en op kantoor werken. Voor veel medewerkers scheelt het al veel wanneer zij na de spits kunnen vertrekken. Op deze manier kan een medewerker de eerste twee uur thuiswerken en daarna naar kantoor komen. Het risico op files is op deze manier een stuk kleiner.

Door werken in de Cloud is thuiswerken een stuk gemakkelijker geworden. Medewerkers kunnen thuis op een veilige manier inloggen op hun gebruikelijke werkplek en hebben daar toegang tot alle gegevens die zij nodig hebben. Bovendien wordt alles direct opgeslagen waardoor de angst voor gegevensverlies voorgoed verleden tijd is. Wilt u meer weten over werken in de Cloud? Klik dan hier voor meer informatie over de diverse mogelijkheden.

Zoek een vestiging in uw buurt