Nieuws

Lees meer over de Verwerkersovereenkomst van Qubical

14-05-2018

Het is heel goed mogelijk dat u de afgelopen tijd de term AVG voorbij heeft horen komen. Dit heeft allemaal betrekking op de nieuwe wetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming, welke voor alle Europese bedrijven zal gaan gelden vanaf 25 mei 2018. Deze verordening zal de WBP (Wet Bescherming Persoonsgegevens) vervangen.

Ook bij Qubical zijn we volop bezig om de nieuwe wetgeving te implementeren in onze processen. Hiervoor hebben wij, in samenwerking met onze juridisch adviseur, een Verwerkersovereenkomst opgesteld. Een belangrijk onderdeel van de nieuwe AVG is namelijk het opstellen van een passende Verwerkersovereenkomst tussen Qubical en haar relaties.

In de afgelopen dagen heeft Qubical dan ook de Verwerkersovereenkomst verspreid onder haar relaties. In deze overeenkomst staat hoe Qubical omgaat met uw persoonlijke gegevens, welke persoonsgegevens we voor u verwerken om de dienstverlening naar u toe te kunnen bewerkstelligen.

Heeft u de Verwerkersovereenkomst onverhoopt niet ontvangen óf heeft u er vragen over? Deze horen we natuurlijk graag! Stel vragen of vraag meer informatie er e-mailbericht aan verwerkersovereenkomst@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt