Nieuws

It’s (almost) a wrap….Microsoft Inspire 2019, we had a blast!

19-07-2019

Woensdag 17 juli - Corenote met Satya Nadella, CEO Microsoft 

Woensdagochtend was het dan zover, dé Corenote van de week door Microsoft-CEO Satya Nadella en president Brad Smith. De rode draad van deze Corenote was het wereldwijde perspectief van de Microsoft-missie, samen met de uitdagingen waarvoor we staan ​​en de verantwoordelijkheden die we delen, terwijl steeds verder ontwikkelende technologieën onze wereld revolutionair blijven veranderen. Naast de hoofdsprekers Satya en Brad, kwamen er ook veel demo’s voorbij. Met name de AI demo - De magie van AI neurale TTS en hologrammen door Julia White – CVP, Azure Marketing – en die Minecraft demo – Minecraft earth op MS Inspire 2019 door Neena Kamath en Saxs Persson. Daar ging ons nerd hart wel heel snel van kloppen!!

Ook hebben we, tijdens de Corenote, meer inzicht gekregen in de nieuwe tools en hulpmiddelen waarmee wij als MS partner sterke oplossingen kunnen aanbieden, waarmee we onze klanten beter van dienst kunnen zijn tijdens die voortdurende digitale transformatie.

Tijdens de sessies gedurende de dag hebben diverse partners ervaringen gedeeld met echte uitdagingen, lessen en succesvolle bedrijfsresultaten. De belangrijkste onderwerpen: projecten voor migratie en modernisering met Microsoft Azure, waarbij Dynamics 365 Business Central werd gebruikt om de klanttevredenheid te vergroten, nieuwe kansen in ISV- en MSP-werkruimten te benutten en hun cloudbeveiligings- en nalevingsdiensten te verbeteren.

Naast de Corenote van de week van woensdagochtend en goede sessies, is er op woensdagavond altijd ‘One Celebration’. Een avond vol entertainment, nóg meer netwerken en plezier, bekroond met een optreden van rock-‘n-roll legend Queen en Adam Lambert. Super gaaf om mee te maken!

Donderdag 18 juli - Laatste dag Microsoft Inspire 2019

Donderdag was dan alweer de laatste dag van Microsoft Inspire, om 12.30 uur sloot de laatste sessie haar deuren.

Wat zijn nu de key take-aways van deze 4 dagen Microsoft Inspire? De focus van Microsoft ligt nu echt op Azure consumptie en Microsoft Teams. Microsoft zegt nu zelf ook; Teams is in de toekomst je enige app, waar alles van Office in zit. Can you imagine that?

Zoveel impressies, netwerk- en wow-momenten dus tijdens deze Microsoft Inspire editie, we weten bijna niet waar we uit moeten kiezen om met jullie te delen. We gaan dan ook even nadenken over hoe we dit het beste kunnen doen. Eerst maar eens veilig terug naar Nederlandse bodem en die heerlijke jet-lag zien kwijt te raken.

De corenote van woensdag is hier te bekijken. Tevens zullen we volgende week wat links naar de diverse sessies van woensdag en donderdag met jullie delen.

See you later alligator!

Zoek een vestiging in uw buurt