Nieuws

IT bedrijf Qubical opent vijf franchisevestigingen

31-12-2014

De nieuwe IT franchiseorganisatie Qubical opent 1 januari de eerste vijf franchisevestigingen verspreid over heel Nederland. De vestigingen worden geopend in de regio’s Utrecht, Westland, Amersfoort, Haarlem en Noord-Kennemerland. Deze franchiseformule is uniek in de Nederlandse IT branche en een nieuw onderdeel van de al jaren succesvolle partnerformule van Martijn de Koning.

Qubical dienstverlening

Het onderscheidende vermogen van Qubical is het aanbieden van ‘custom’ IT oplossingen. Qubical gelooft dat elke organisatie uniek is. Door deze unieke kenmerken te combineren met standaard oplossingen bieden zij een op maat gemaakte oplossing tegen een concurrerend tarief voor iedere situatie. De dienstverlening bestaat uit strategisch advies, full-service en projecten op het gebied van traditionele IT, Cloud en Development. De gecertificeerde Servicedesk biedt persoonlijke ondersteuning op elk moment. De directeur van Qubical, Martijn de Koning, geeft aan: “Bij Qubical zijn organisaties verzekerd van objectief advies, omdat wij voorzien in alle facetten van IT. Dit in tegenstelling tot IT bedrijven die zich focussen op één bepaalde IT oplossing. De keuze voor een IT oplossing is belangrijk en alleen goed te maken wanneer alle mogelijkheden en alternatieven naast elkaar worden gezet. Met onze expertise en financiële kijk op IT ondersteunen wij organisaties bij het nemen van deze belangrijke beslissingen. Beslissingen die resulteren in een optimale bedrijfscontinuïteit en een zorgeloze IT omgeving.” Kijk voor meer informatie op www.qubical.nl.

Qubical partnerformule

Qubical levert en beheert Cloud, IT en Development diensten die exclusief worden aangeboden via lokale partners. Partners hebben de keuze tussen White Label, Reseller of Franchise. White label partners kunnen de volledige dienstverlening van Qubical onder hun eigen bedrijfsnaam en logo aanbieden en resellers kunnen zich profileren als geregistreerd partner van Qubical. Beide partners kunnen hun dienstverlening uitbreiden zonder zelf te hoeven investeren. Het is ook mogelijk om Qubical als handelsnaam te hanteren en franchisenemer te worden. Franchisenemers runnen een eigen bedrijf en profiteren toch van de voordelen van een grote organisatie. Kijk voor meer informatie op http://partner.qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt