Managed Hosting

Managed Hosting

Managed hosting, al uw IT op 1 centrale plek!

Managed hosting | Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige specialist die uw volledige IT omgeving kan verzorgen? Dan zit u goed bij Qubical. Wij zijn gespecialiseerd in managed hosting. Tegenwoordig wordt het steeds belangrijker om uw online omgeving goed te beheren. Anno 2016 gaan steeds meer dingen via de cloud. Het is dan ook zeer belangrijk dat u met uw IT omgeving hier op in speelt. Wij zijn uw specialistische partner om al uw IT oplossingen te verzorgen op het gebied van managed hosting. Wij bieden IT oplossingen op maat waarbij u als klant centraal staat. Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden om ook uw hosting te managen.

Al uw IT oplossing verzorgd door Qubical

Zoals al eerder genoemd zijn wij gespecialiseerd in allerlei IT oplossingen. Bij vele van onze klanten verzorgen wij een all-round pakket aan IT oplossingen. Dit heeft als groot voordeel dat u veel meer overzicht bewaard over uw IT oplossingen. Dit is belangrijk want u wilt waarschijnlijk wel de grip op uw IT behouden. Wij vinden daarom transparantie zeer belangrijk en werken graag met u samen om te kijken hoe wij u zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. Wanneer wij voor u aan de slag gaan dan kunt u kwaliteit en professionaliteit verwachten. Wij werken enkel en alleen met de nieuwste technieken en materialen en al onze medewerkers zijn gediplomeerde en ervaren IT’ers.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden, onze tarieven of heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan u graag te woord en voorzien u ten alle tijden van een passend advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom voor een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. De koffie staat klaar!

 

Zoek een vestiging in uw buurt