IT bedrijven een van de Qubical Custom ICT Services

IT bedrijven

Proactief werken

Veel IT bedrijven komen pas in actie als er problemen zijn met uw IT zaken. Qubical doet dit niet. Wij werken volgens een belangrijke gedachte en duidelijke filosofie: “voorkomen is beter dan genezen.” Qubical maakt namelijk gebruik van continue monitoring. Wij gaan proactief te werk wanneer het gaat om het beheer van uw systemen. Niet veel IT bedrijven doen dit. Daarentegen heeft Qubical ook alle kennis en expertise in huis om u met alle eventuele problemen te helpen. Zij kunnen dit op afstand doen of zij komen bij u langs op locatie om persoonlijke support te geven. Qubical onderscheidt zich van andere IT bedrijven door hun betrouwbare en persoonlijke karakter.

Niet zomaar één van de IT bedrijven

Qubical werkt volgens een partnerprogramma met allerlei verschillende IT bedrijven. De partners van Qubical hebben allemaal een affiniteit met IT zaken en hebben allemaal een raakvlak met Qubical. Wanneer zij willen kunnen zij dan op drie manieren partners worden. De IT bedrijven  kunnen White Label Partner worden, Reseller of franchisenemer. Het verschil tussen de betreffende partners zit hem in het feit in welke mate ze de naam van Qubical gebruiken om de diensten aan te bieden. Franchisenemers doen alles in de naam van Qubical. Ze krijgen dan ook bijvoorbeeld hapklaar marketingmateriaal aangereikt. Zo is Qubical een netwerk van verschillende IT bedrijven.

Contact

Bent u ook op zoek naar een samenwerking met een partnerprogramma van verschillende IT bedrijven. Bij Qubical bent u aan het juiste adres. Bij Qubical kunt u terecht voor een compleet aanbod aan diensten op het gebied van Advies, Projecten, Beheer, Servicedesk, Cloud en Development. Wanneer u samenwerkt met Qubical kunt u te allen tijde terugvallen op de expertise en technische mogelijkheden van één van de beste IT bedrijven. Wij zijn te bereiken per: mail info@qubical.nl of per telefoon: 088 566 54 88.

Zoek een vestiging in uw buurt