Insights in Microsoft Outlook

Insights in Microsoft Outlook

Zit jouw inbox vol met vergaderingen en e-mails? En vergeet je daarom soms wel eens te reageren of erger nog: zie je mails over het hoofd? Zou je graag een melding willen krijgen wanneer een vergadering hoogstwaarschijnlijk niet door gaat? Of een reminder wanneer je een 1:1 hebt met jouw manager?

Wanneer het antwoord op één of meerdere van deze vragen deze ‘ja’ is, zal je blij zijn om te horen dat ‘Insights’ is toegevoegd aan Outlook als extra optie. Deze toepassing biedt uitvoerbare inzichten om je op de hoogte te houden van jouw taken en om je aan te sporen productiever te zijn.

Wat betekent dat?

Wanneer je Outlook opent vindt je de ‘insights-icon’ aan het einde van de ‘home-balk’. Als je de web-versie van Outlook gebruikt, vindt je ‘Insights’ onder aan de vervolgkeuzelijst die het resultaat is van het openen van een e-mailbericht en het klikken op de 3 stippen rechtsboven.

insights possibilities

Hoe zit het met de privacy?

De insights-invoegtoepassing voldoet aan alle rechten volgens de AVG-wetgeving. De inzichten die je in Outlook ziet, zijn strikt persoonlijk, ze zijn alleen voor jou beschikbaar. Deze informatie wordt nooit buiten uw eigen mailbox opgeslagen. Pas nadat Insights voor de eerste keer is geopend, begint het gegevens te verwerken. Wil je meer informatie over hoe Microsoft uw privacy beschermt?

Meer informatie?

Neem dan contact op met onze Sales afdeling, door te bellen naar 088-566 54 88 of te mailen naar sales@qubical.nl.

Zoek een vestiging in uw buurt