Proactief beheer

U wilt profiteren van de voordelen van uw IT omgeving, maar geen ergernis door storingen en problemen die uw werkzaamheden hinderen. Want bij een eventuele storing ligt uw werk al snel stil. Wij voorkomen daarom liever storingen dan dat we ze oplossen. En met onze beheersoftware heeft u het niet eens in de gaten.

Voorkomen is beter dan genezen

Met ons proactieve beheer verzekeren wij u een stabiel systeem met zo min mogelijk verstoringen en hinder voor uw mensen. Onze geavanceerde beheersoftware monitort actief en continu uw bedrijfsnetwerk. Denk daarbij aan periodieke controles van netwerkperformance, capaciteit, back-up, eventuele virussen en updates. Hierdoor kunnen wij (of uw eigen IT afdeling) mogelijke problemen op tijd signaleren en preventief maatregelen nemen. Ook bewaken wij uw netwerk, servers en overige apparatuur en zorgen we ervoor dat ze altijd blijven aansluiten bij eventuele veranderingen binnen uw organisatie. Zo kunnen veel mogelijke problemen worden verholpen, voordat ze echt een probleem worden. En dat alles op een voor u en uw medewerkers ‘onzichtbare’ manier.

Proactief beheer voeren we op afstand voor u uit, maar als het nodig is zijn we snel bij u op kantoor. Deze dienst is ook uitermate geschikt als ondersteuning voor uw eigen IT afdeling. Uw afdeling voert dan zelf met behulp van onze software preventieve controles uit om vervolgens de nodige maatregelen te nemen.

Zoek een vestiging in uw buurt